Şimdi Ara

Çamaşır makinesi acil yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün çamaşır makinemiz bozuldu 2 aylık bebegım var ve malum misafir çok yeri geldiğinde günde 2*3 defa makine çalışıyor . Yeni makineye 1.500 tl e kadar verebilirim 7 yada 8 kg lık bir makine istiyorum.... Sizce hangi marka almalıyım ? Çift yada tek su girişi önemli midir ? Beni bilgilendirirseniz sevinirim .iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bashak -- 9 Şubat 2014; 21:28:33 >

• merhabalar
    bende sizler gibi çamaşır makinası bozulan bi katılımcıyım ve 2 çocuğum var malum bizde de yoğun ihtiyaç
    ben
    arçelik 7103 ht ve LG F12B8TDP arasında kaldım onu araştırıyorum
    arcelik 7 kg 1000 devir Lg ise 8 kg ve 1200 devir..lg nin çook sessiz olduğunu duydum
    Arçelik ek ücretle garantisi 7 yıla Lg nin 5 yıla çıkarılabiliyor..bu garanti uzatmayı mutlaka tavsiye ederin ne alırsanız alın ancak garantiyi uzatın derim..karar sizin..
    fiyatları birbirine çok yakın yaklaşık 1000 tl bu ürünler ilginizi çeker ve araştırırsanız paylaşın ben de araştırıyorum
  • Bashak B kullanıcısına yanıt
    tek yada çift su girişi olayı kafanıza takmanız gereken neredeyse son iş
    size uygun makine
    ELECTROLUX EWF 1286LEW
    http://www.n11.com/electrolux-ewf-1286lew-camasir-makinesi-P16645212

forumdan tavsiye alarak alan arkadaşların incelemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bashak

Merhabalar

Dün çamaşır makinemiz bozuldu 2 aylık bebegım var ve malum misafir çok yeri geldiğinde günde 2*3 defa makine çalışıyor . Yeni makineye 1.500 tl e kadar verebilirim 7 yada 8 kg lık bir makine istiyorum.... Sizce hangi marka almalıyım ? Çift yada tek su girişi önemli midir ? Beni bilgilendirirseniz sevinirim .iyi akşamlar

çamaşır makinesinde çift su girişi biz türk milletinin işine yaramaz, sadece hep daha iyisi olsun diye fazladan para verdiğimiz bir olaydır (eski bir beyaz eşya tamircisi olarak söylüyorum bunu). çift su girişinin asıl amacı; evinizde bedavadan ısıtılan bir su hattı varsa, girişin birine bu sıcak su hattını bağlayarak makinenin suyu buradan almasını sağlayıp makinenin yıkama sırasında suyu ısıtmasında minimum elektrik harcamasını sağlamaktır. ben şu ana kadar bu çift girişi gerçek anlamda kullanan görmedim.

• quote:

Merhabalar

makine markası olarak bişey diyemem, sadece şunları söyleyebilirim; çok ucuz ürünleri ve tanınmamış markaları tercih etmeyin, hani derler ya; şu şu marka şu markanın yan ürünü diye, aslında asıl markanın 2.kalite ürünüdür o, yani siz asıl marka olanı tercih edin.. bir de: her insanın dediği gibi beyaz eşya işi şans işi.
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler.Electrolux garanti süresi ne kadar ek garanti alabiliyor muyuz? Ya bi de gelen servis bozulan makineyi söküyor değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bashak -- 11 Şubat 2014; 16:40:48 >
  • quote:

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.Electrolux garanti süresi ne kadar ek garanti alabiliyor muyuz? Ya bi de gelen servis bozulan makineyi söküyor değil mi ?

gönderdiğim linkte alttaki seçenekte 150 tl ödeyerek +2 yıl daha garanti alıyorsunuz ikinci videoyu tam izlediniz mi bilemiyorum ama bayan arkadaş gelen servisin makinesini götürdüğünü söylemiş zaten işlerine de gelir 50-60 lira bir şeye satarlar hurdacıya sadece yerinden sökmeyi kast ediyorsanız altı üstü bir musluk bağlı onu söküp öbürüne bağlıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 11 Şubat 2014; 19:30:30 >
  • Yorumlarınız için teşekkürler dün makineyi aldım bugun teslim edildi servis geldi taktı hatta ilk çamaşırı da yıkadık ancak eskisini götürmediler o da bizde napalım :)
  • quote:

Yorumlarınız için teşekkürler dün makineyi aldım bugun teslim edildi servis geldi taktı hatta ilk çamaşırı da yıkadık ancak eskisini götürmediler o da bizde napalım :)

hayırlı olsun güle güle kullanın, eskisini de hurdacıya satın gitsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.