Şimdi Ara

ÇAMAŞIR MAKİNESİ AMA HANGİ DETERJAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çamaşır makinesi alıyoruz,iyisini araştırıyoruz,omu bumu az elektrik çeksin AAA olsun iyide ama ne marka yada ne kalitede deterjan kullanıyoruz bundan bahseden yokki.
    Ben ariel,omo,persil kullanıyorum beyazlara bunların renklilere olanlarınıda renkli çamaşırlara kullanıyorum,arada da eklerde kullandıgım oluyor kosla gibi ben bu deterjanlardan çok mmenunum sizler ne kullanıyorusnuz ve tavsiye edeceginiz ürünler varmı.

Ben çamaşır makinesinde calgon kullanmıyorum onun yerine izmirde ünkar sogutmanın sattıgı eçşemey takılan 5 yıl kullanım ömrü olan kireci süzen aparat kullanıyorum

• ben beyazlar içi dağ esintili ariel kullanıyorum ve çok memnunum.renkliler içinse persil color kullanmaktayım o da gayet güzel temizliyor.kireç için calgon kullanmıyorum çünkü çok pahalı.zaten kaliteli deterjanların içinde kireç çözücü olduğu için kullanmaya gerek kalacağını sanmıyorum.
  • bende siyah renkler için perwol siyah kullanıyorum çok güzel sonuç veriyor . siyahlar rın renkleri hep ilk alındıgın dakı gıbı .
  • Size tavsiyem fosfat oranı yüksek bir deterjan olur.ben omo kullanıyorum en iyisi bu diyebilirim.Ancak şunuda eklemek istiyorum beyazlarda en etkili sonuç için deterjana bir miktar toz bulaşık deterjanı eklemeniz (bir tatlı kaşığı kadar) Çünkü bulaşık deterjanı ağartıcı ve yağ sökücü özelliğe sahiptir.Birlikte iyi sonuç verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qxal

Size tavsiyem fosfat oranı yüksek bir deterjan olur.ben omo kullanıyorum en iyisi bu diyebilirim.Ancak şunuda eklemek istiyorum beyazlarda en etkili sonuç için deterjana bir miktar toz bulaşık deterjanı eklemeniz (bir tatlı kaşığı kadar) Çünkü bulaşık deterjanı ağartıcı ve yağ sökücü özelliğe sahiptir.Birlikte iyi sonuç verir.

Bu uyarı ve tavsiye için teşekkür ederim deneyecegim ama bana bir tane toz bulaşık deterjanına örnek verirmisiniz.

Not:Sanırım bulaşık makinesi deterjanından bahsettiniz,toz olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zilyon -- 20 Temmuz 2008; 21:42:32 >
  • Renkliler için genelde Rinso, Alo ya da Ace alıyorum. Beyazlar için de Ariel. Calgon kullanmıyorum. Yukarıdaki öneriyi ben de değerlindireceğim bakalım nasıl olacak? Bir tane de pratik bilgi ben vereyim. Üzerine yağ dökülmüş çamaşırlarınızı yıkamadan önce yağlı yere birkaç damla pril ekleyip makineye öyle atarsanız, yağ lekesi kalmayacaktır
  • Ben (calgonit classic 3 in 1) i tavsiye ederim özünde fosfat ve leke çıkarıcı kimyasallar mevcut.Diğer 5 in 1 ve 10 in 1 ürünlerde parlatıcı,tuz,ve çesitli koruyucular var dolayısıyla gereksiz ve pahalı ürünler.Size tavsiye ettigim en ucuz ve basit olanı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARİEL RENKLİLER İÇİN OLANINDAN
  • ariel,omo hem beyazlar için hemde renkliler için olanlarından alıyoruz,makine siemens
  • Biz de uzun denemelerden sonra Ariel'de karar kıldık, hatta ben özellikle yumuşatıcı etkili olanını kullanıyorum.Tam olarak yumuşatıcı kadar etkili olmuyor ama en azından son durulama suyuna bir takım kimyasallar katmamış oluyoruz.
  • Ariel kullanıyoruz. Diğer deterjanlardan daha az koymak bile yetiyor. Beyazlar için ayrıca leke çıkartıcı, ağartıcı vs. bir ürün kullanmaya gerek kalmıyor.
  • tatarak yıkıyıp ona göre deterjan koyuypuz omo ve ariell
  • OMO veya Ariel kullanıyorum.Hangisi ucuzsa onu alıyorum.İksi de bu işte uzman.Tavsiye ederim.
  • beyazlar için persil tavsiye ederim renklilerde rinso bence iyi temizliyor.yumuşatıcı olarak bingo f/p ürünü.vernel ve yumoş fiyatına göre etkisiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.