Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi nasıl taşınabilir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar taşınacağız ama çamaşır makinasını (makinesini) taşımak gözümü korkutuyor. Evi de lanet bir yamacın sonunda tuttuk öyle ki nakliye araçları bile yokuş olan sokağın üst başından girince (ev sokağın en altında) sonuna kadar gitmeye korkuyorlarmış. Yok böyle bir yokuş İstanbul'da.

Çamaşır makinasının içini açıp ağırlıkları ayrıca taşısam işe yarar mı, makina bozulur mu?

Makinayı taşıyacak el arabası tarzı şeylerden bulabilir miyim, nereden, nasıl ???

Bir de buzdolabı var ki o daha kolay galiba.

Lütfen yardımcı olun. Her türlü tecrübeye ihtiyacım var.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çamaşır Makinesi Nasıl Taşınır?

Çamaşır makinesini taşırken, güvenli ve hasarsız bir şekilde yapmak için bazı adımları izlemelisin. İşte adım adım bir kılavuz:

• Makineyi Boşalt ve Kabloları Sök: Çamaşırları çıkar ve su hortumları, elektrik kablosu ve tahliye hortumu da dahil olmak üzere tüm kabloları makineden sök.
    • Tamburu Sabitle: Çamaşır makinesinin tamburu, taşınırken hareket etmesin diye nakliye cıvatalarıyla sabitlenmelidir. Cıvatalar genellikle makinenin arkasında bulunur.
    • Makineyi Sar: Çamaşır makinesini hareket sırasında çizik ve darbelerden korumak için battaniye veya koruyucu pedlerle sar.
    • Makineyi Kaldır: Çamaşır makinesini kaldırmadan önce bir yardımcından yardım alman önerilir. Makinenin tabanından ve yanlarından sıkıca tutun ve ağır kaldırma tekniklerini kullanarak kaldırın.
    • Dışarı Çıkar: Çamaşır makinesini evden dışarı taşırken dikkatli ol. Kapıları ve kapı aralıklarını kontrol et ve gerektiğinde makineyi yan yatır. Ancak, makinenin yan yatırılması yalnızca nakliye talimatlarında belirtilmişse yapılmalıdır.
    • Nakliye Aracına Yerleştir: Çamaşır makinesini nakliye aracına güvenli bir şekilde sabitle ve hareket sırasında kaymasını önle. Diğer eşyaların üzerine koyma.
    • Yeni Y yerine Yerleştir: Çamaşır makinesini yeni yerine taşıdıktan sonra, nakliye cıvatalarını çıkar ve kabloları yeniden bağla. Su hortumlarının sıkı olduğundan emin ol ve makineyi düz bir yüzeye yerleştir.

Not: Bazı çamaşır makineleri, yan yatırılmalarına izin verilmez. Makinenin kullanım kılavuzunu, yan yatırılıp yatırılamayacağını kontrol etmek için kontrol etmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Lan olum daha bugun naylona sardik babamla sirtladik pick up a attik yeni evimize tadidik dert degil o rahatvol
  • Valla mı? Sanki 1 tonmuş gibi görünüyor uzaktan. İki kişi kolay halleder diyorsun yani. Ama valla yokuş öyle bi yokuş ki yandaki demirleri tutmazsan normal yürüyorken bile kayabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhamperimkayboldu

Valla mı? Sanki 1 tonmuş gibi görünüyor uzaktan. İki kişi kolay halleder diyorsun yani. Ama valla yokuş öyle bi yokuş ki yandaki demirleri tutmazsan normal yürüyorken bile kayabiliyorsun.

Ya 100 kg var elbet ama kisa mesafe imi kisi sorun olmuyor yanliz biz iki kat naylon kapladik tavsiye ederim nolu ne olmaz :D
  • 50 yaşlarda eniştem vardı. taşınırken iple bağlayıp makineyi sırtladı kamyona kadar tek başına. zor bir şeyi yok. olmadı dar gelirliliğin alemi yok. kredi çekip yeni makine alın eskiyi hediye edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

50 yaşlarda eniştem vardı. taşınırken iple bağlayıp makineyi sırtladı kamyona kadar tek başına. zor bir şeyi yok. olmadı dar gelirliliğin alemi yok. kredi çekip yeni makine alın eskiyi hediye edin.

Abi öğrenciyiz abi naptın sen? Dar gelirlilik lügatimizin vazgeçilmez maddesi. Çamaşır makinesi dahil her eşya akrabalardan hibe yoluyla geldi.

Evi sırf bime yakın diye kiraladık

Şu uzun el arabalarından kiralamak istiyorum, nerelerde bulunur? Yok mu bir bilen ahali?
  • 2genç üni ögrencisi o makineyi taşıyamıyorsa kalıbınızdan utanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

2genç üni ögrencisi o makineyi taşıyamıyorsa kalıbınızdan utanın

Üni ogrencisi olarak ev taşima işlerine bakiyorum. yaklaşik 4saat suruyor 50tl aliyorum. en son taşidigim makine 80kg civariydi baya agirdi sirtina alip gotureceksin korktugunuz gibi olmaz merak etmeyin. gozunuzde buyutmeyin.
  • Adresi verin ben geliyorum
  • bizim burda mardinli bi abi var çamaşır makinesi, bulaşık makinesi,buzdolabını tek başına sırtlayıp götürüyor.hepsini aynı anda deil tabi ama adam acayip ya nasıl taşıo anlamadım.
  • Arkasında 2 tane delik var oraya bir parça takıyon sırtlıyon götürüyon

makinemiz profilo
  • Sağolun cevaplar için, yarın büyük gün bakalım nasıl olacak?
  • 2 kişi rahat çıkarırsınız , makinenin kapağını (üstteki) çıkarabiliyorsanız çıkarın bazı makinelerde ağırlık orda oluyor . Gece 2 ye kadar eşya taşımıştık en çok zorlayan dolaplar oldu boyutundan dolayı .
  • ne yaptınız?
  • Yakinlarda sucu bakkal vs varsa onlarda araba oluyor damacana taşimak icin. Yine zorlanırsıniz ama daha kolay taşınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.