Şimdi Ara

Çamaşır makinesi önerisi acilll lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar daha öncesinde can doğan bey tavsiyesiyle 1 bulaşık makinesi almıştım şimdide çamaşır makinesi ihtiyacım var size sormadan almayım dedim fiyat aralığım 900 - 1100

babam dun beko alacaktı engelledim alacagı model şuyduhttp://www.beko.com.tr/urun_detay.aspx?kat=573&urn=2002&lang=tr-TR birde evdeki makineyi 200 den sayarız demişler 924 olur demişler zaten kendi fiyatı o çok kızdım satıcıya. bana tavsiye edeceğiniz model varsa çok sevinirim

• profilo 1220etr veya dtr li modellere baktınız mı? bütçeyi biraz daha artırabilirseniz, kesinlikle ve şiddetle aeg 75270 veya 75280
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

profilo 1220etr veya dtr li modellere baktınız mı? bütçeyi biraz daha artırabilirseniz, kesinlikle ve şiddetle aeg 75270 veya 75280
    profilo 1220etr yi gördüm ama yinede sorayım dedim sizlere yoksa kafama yatan profilo 1220 etr idi ama bana önerdiğin bu aeg L75280FL modelide şimdi hoşuma gitti ve bir spotcuda 1000 tl fiyatı ne dersiniz? bu arada benim yolladığım linkteki beko modeline baktınızmı engel olarak iyimi yaptım babama geçerli bi sebep sunmalıyım yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcannn

profilo 1220etr yi gördüm ama yinede sorayım dedim sizlere yoksa kafama yatan profilo 1220 etr idi ama bana önerdiğin bu aeg L75280FL modelide şimdi hoşuma gitti ve bir spotcuda 1000 tl fiyatı ne dersiniz? bu arada benim yolladığım linkteki beko modeline baktınızmı engel olarak iyimi yaptım babama geçerli bi sebep sunmalıyım yardım edermisiniz
    beko arçelik ürünler de iyi ama fiyat performans ürünü değil, aeg de 10 liraya 9 birim hizmet alırsın, profiloda 10 liraya 8 birim, arçelik bekoda ise 10 liraya 6-5 birim hizmet alırsın, tüm mesele bu, burada arkadaşlarımız en iyi hizmeti en uygun fiyata almaya çalışıyor. geçen haftasonu yengemlerdeydim, ben çocukken almışlardı çamaşır makinelerini 15-20 sene olmuştur galiba, aeg, nasıl yıkıyo bir görsen, felaket, yeni makineler öyle olsa keşke, işte o eski makinelere en yakın ürünler yine aeg de felan var. arçelik beko ise iyice bozuldu ve kaliteyi düşürdü

• quote:

beko arçelik ürünler de iyi ama fiyat performans ürünü değil, aeg de 10 liraya 9 birim hizmet alırsın, profiloda 10 liraya 8 birim, arçelik bekoda ise 10 liraya 6-5 birim hizmet alırsın, tüm mesele bu, burada arkadaşlarımız en iyi hizmeti en uygun fiyata almaya çalışıyor. geçen haftasonu yengemlerdeydim, ben çocukken almışlardı çamaşır makinelerini 15-20 sene olmuştur galiba, aeg, nasıl yıkıyo bir görsen, felaket, yeni makineler öyle olsa keşke, işte o eski makinelere en yakın ürünler yine aeg de felan var. arçelik beko ise iyice bozuldu ve kaliteyi düşürdü

anladım peki bu L75280FL 100 tl ye spotcuda buldum acaba spotcudan alınırmı? 2.el midir?
  • quote:

quote:

anladım peki bu L75280FL 100 tl ye spotcuda buldum acaba spotcudan alınırmı? 2.el midir?

Alıntıları Göster
    spotçudan alınır, garanti durumunu öğren, başlatılmış mı yoksa sen alınca mı başlayacak, defosu var mı ona bak, çizik, vuruk kırık var mı, mesala yine spotçuda 6600 row bulaşık makinesi vardı 990 lira ama garantisi aralık 2012 de başlamıştı,

• quote:

spotçudan alınır, garanti durumunu öğren, başlatılmış mı yoksa sen alınca mı başlayacak, defosu var mı ona bak, çizik, vuruk kırık var mı, mesala yine spotçuda 6600 row bulaşık makinesi vardı 990 lira ama garantisi aralık 2012 de başlamıştı,

Alıntıları Göster
    http://www.bimeks.com.tr/urun/127106/ariston-aqualtis-aq93f-29-eu-a--enerji-sinifi-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi-.aspx tavsiye ederim ben 11 kğ nı kullanıyorum çok memnunuz. olumlu olumsuz bir çok yorum okudum dinledim . Tüm samimiyetimle söylüyorum alın memnun kalırsınız.

• bizde de profilo 1220etr var şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven*

bizde de profilo 1220etr var şu an

nasıl memnunmusunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Güven*

bizde de profilo 1220etr var şu an

nasıl memnunmusunuz?

Alıntıları Göster
    CAN DOĞAN BEY CEVAP VERMEYECEK GALİBA BU KONUYA
  • quote:

CAN DOĞAN BEY CEVAP VERMEYECEK GALİBA BU KONUYA
    Dostum baska modellerle zaman kaybetme tam fıyatının urunu kaya gıbı

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/beyaz-e%C5%9Fya/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/CM1001ETR.html?source=browse

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol

Dostum baska modellerle zaman kaybetme tam fıyatının urunu kaya gıbı

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/beyaz-e%C5%9Fya/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/CM1001ETR.html?source=browse

Alıntıları Göster
    kardeşim bende yakın zamanda alacağım ve araştırmalar yapmaktayım.. hotpoint aristonun
    http://www.kliksa.com/urun/hotpoint-ariston-aq93f-29-eu-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi/980000097 linkteki modeli çok güzel ve süper sessiz... alanların yorumlarına bakılırsa çok memnunlar.. ürün 1200 devir olup 9 kg çamaşır kapasiteli ve A+++ enerji tasarruflu... en uygun olarakta şuan sadece kliksa.com da var 1099 tl.. diğer sitelerde biraz pahalı.. bimekste 1199 elektroworlde 1199, hepsiburada da 1139, vs vs.. en uygunu bu site... istersen sende ufak bir araştırma yap göreceksin o zaman... bekoya o kadar para verilmez.. 6 kg çamaşır kapasiteli çok pahalı.... birde yerli üretim olacak milleti nasıl kazıklarız onun derdindeler...

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

kardeşim bende yakın zamanda alacağım ve araştırmalar yapmaktayım.. hotpoint aristonun
    http://www.kliksa.com/urun/hotpoint-ariston-aq93f-29-eu-9-kg-1200-devir-camasir-makinesi/980000097 linkteki modeli çok güzel ve süper sessiz... alanların yorumlarına bakılırsa çok memnunlar.. ürün 1200 devir olup 9 kg çamaşır kapasiteli ve A+++ enerji tasarruflu... en uygun olarakta şuan sadece kliksa.com da var 1099 tl.. diğer sitelerde biraz pahalı.. bimekste 1199 elektroworlde 1199, hepsiburada da 1139, vs vs.. en uygunu bu site... istersen sende ufak bir araştırma yap göreceksin o zaman... bekoya o kadar para verilmez.. 6 kg çamaşır kapasiteli çok pahalı.... birde yerli üretim olacak milleti nasıl kazıklarız onun derdindeler...

Alıntıları Göster
    profilo da iyi gibi fakat bence hotppoin daha iyi...karar senin

• ben lg nin kurutmalı modelini aldım memnunumda hem yerden tasarruf hemde hem yıkama hem kurutma özelliği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozkuzucu

ben lg nin kurutmalı modelini aldım memnunumda hem yerden tasarruf hemde hem yıkama hem kurutma özelliği var.
    Selam arkadaşlar bugun bende spotçular çarşıda biraz bakındım Arçelik, Beko ve Samsung baktım ön plana çıkan modelleri Arçelik 'de 8103 HE Beko aynı modele muadil D4 8101 E ve Samsung da' ise WF1802WPC 8Kg bu makinalar ve A+++ diyorlar fiyatları ise 1100TL Arçelik,Beko 1050TL Samsung. Cihazlara 3+4 yıl garanti veriliyormuş fiyat farkıyla tabiki çok anlamadığım için sizlerinde paylaştıkları modellere baktım kafam hepten karıştı :)
  • quote:

Hocam Aeg L75280FL' yi nerden buldunuz o fiyata cidden çok iyimiş fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

quote:

dostum geçen hafta google da aradım bi sporcunun adı yazıyodu 1000 tl yazıyodu linkide kopyalamadım :( ama gördüm yuzde yuz şuan bulamıyorum :(( bu arada çamaşır makinesi alındı arkadaşlar WAQ20460tr nasıldır ve temsilciye fırçalı bu makine dememe rağmen ısrarla bana fırçasız oldugunu söyledi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

quote:

dostum geçen hafta google da aradım bi sporcunun adı yazıyodu 1000 tl yazıyodu linkide kopyalamadım :( ama gördüm yuzde yuz şuan bulamıyorum :(( bu arada çamaşır makinesi alındı arkadaşlar WAQ20460tr nasıldır ve temsilciye fırçalı bu makine dememe rağmen ısrarla bana fırçasız oldugunu söyledi

Alıntıları Göster
    aeg iyidir, bütçeyi biraz artırın, başınız ağrımasın

• quote:

aeg iyidir, bütçeyi biraz artırın, başınız ağrımasın

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_72062299/f_//tm.htm#74051275 fiyat cazip kaçırmayın derim.
  • merhaba . ben WAQ20460 kullanıyorum. güzel makine rahatça yorgan yıkıyor. kullanışlı programları var. mesela ben en çok :
    pamuklular ,sentetikler,mix,kuş tüyü,
    sport&fitness, programlarını kullanıyorum. tasarimıda hoş . çok güzel yıkıyor .. ama satıcı yalan bilgi vermiş bu makine fırçalı motora sahip sessiz ama öyle aman aman sessiz değil !!!! tek eksiği bu keşke fırçasız motor olsaydı .. ha birde az çamaşır koyarsanız çamaşır çarpma tokaçlama sesi çok geliyor gece çalıştırırsanız makineyi tam dolu çalıştırın!!!!!!!!! hayırlı olsun makineniz doğru seçim yapmışsınız:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.