Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle bekar ve tek başına yaşayan 45 yaşında bir insan evladıyım. Ancak beyaz eşya ile çok ciddi sansızlığım var.

Son 3 senedir başımdam geçenleri anlatayım.

2022 yılında Bosch 9 kilo 1200 devir bir Seri 4 çamaşır makinesi aldım. Makina kıyafet yırtması dışında sıkıntısız çalışıyordu. Önce lastik sonra tambur değişti ve sorun düzelmedi.

Sonra da Bosch sağolsun destek vermeyi bıraktı ve sorunun benden kaynaklandığını söyledi. Tüketici haklarına baş vurdum ve beni haklı buldu. Arada da Arçelik 10120m makine aldım.

O da kıyafetleri tozlu çıkarıyordu. Tamburu değişti ancak sorun giderilmedi.

Elimde 1 tane tozlu kıyafet çıkaran bir tane de Bosch bahsettiğim makine vardı. Bu makineler ile uğraşmaktan sıkıldığımdam ikisini de verdim.

Şuan bir tane 8-9 kilo sorunsuz iyi makineye ihtiyacım var tavsiyeniz nedir acaba?

Electrolux Ew6f2292T düşünüyorum ama servis ağı ve parça bekleme ile ilgili çok şikayet okudum.

Yardımcı olabilir misiniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 18 Şubat 2025; 10:32:37 >

• Profilo 9-10kg, 1000 devir tercih edebilirsiniz.

• Hangi şehirde ikâmet ediyorsunuz? Servis ağı yoğunluğuna göre marka önereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda92_ kullanıcısına yanıt

İstanbul Şişli

CMXD 9100 veya CMXD 9120 düşünüyorum Beko'nun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 21 Şubat 2025; 16:3:49 >
  • Mad_Wolf kullanıcısına yanıt

Beko ve Arçelik aynı markalar. Pek tavsiye etmem. Yorgan yastık halı yıkıyan biri değilseniz 8kg Electrolux öneririm. İstanbul'da birçok noktada serviste mevcut.

Tavsiye etmeme sebebiniz nedir ?

Ayrıca ben internetten baktığımda Electrolux'un makineleri güzel ancak müşteri hizmetleri ve servis sıkıntılı diye okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 21 Şubat 2025; 16:42:37 >

Evet bazen aksama yaşayabiliyor servis. Markaya olan talep artmaya başlayınca servis yetersiz kaldı. Fakat maksimum 2 hafta bekletir servis. Eğer Trendyol Hepsiburada vs sitelerindeki yorumlara bakarsanız servis aynı gün geldi yada servis ertesi gün kurdu gibi yorumlar mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Arçelik Beko tavsiye etmememin sebebi fiyatını hak etmemesi. Kasa kalitesi düşük. 9 ve 10kg diye satılan tamburu eski 7kg makinelerle aynı.

Peki electolux dışında beko tavsiye edeceğiniz bir makine var mı

Electolux'un hangi modelini tavsiye edersini, ayrıca alışveriş sitelerinden almakta bir sakınca var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 21 Şubat 2025; 18:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda92_

Evet bazen aksama yaşayabiliyor servis. Markaya olan talep artmaya başlayınca servis yetersiz kaldı. Fakat maksimum 2 hafta bekletir servis. Eğer Trendyol Hepsiburada vs sitelerindeki yorumlara bakarsanız servis aynı gün geldi yada servis ertesi gün kurdu gibi yorumlar mevcut.

Şikayet sitesinde müşteri hizmetleri ile alakalı çok ama çok olumsuz şeyler okudum

Beko'dan arçelik'ten alınacak güzel makine kalmadı benim gözümde. Fakat Grundig'ten Gwm 101414 B modelini alabilirsiniz. Electrolux'ten Perfectcare 700 Perfectcare 900 ve ultracare 800 modellerine bakabilirsiniz. Alışveriş sitelerinden almada bir sakınca yok. Sadece geldiği anda sağını solunu vuruk çıkık var mı diye sıkı kontrol ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda92_ -- 21 Şubat 2025; 21:47:38 >

Siemens falan önereceğiniz var mı ?

Gerçi ben baktım Bosch ve Siemens tamburları aynı benim çamaşır yırtan bosch gibi.

• Hem yıkama hem kurutma olan modelleri önerir misiniz arkadaşlar? Bu ikisini bir yapan Makinalar için çok şikayet görüyorum. Haklılık payı nedir?

• Merhabalar;

9 senelik Bosch çamaşır makinasından sonra Electrolux ew6f3414ut modeli aldım. Yaklaşık 2 aydır kullanmaktayim. Evde 4 kişi yaşıyoruz. İki yetişkin iki çocuk. Bizde hergun çamaşır makinası çalışır. Şuana kadar gram memnuniyetsizlik yaratmadı. Yıkama performansından çok memnunuz. İsim gereği hergun beyaz gömlek giyerim. Yaka kısımlarında önceki makinanın çıkarmadığı lekeyi bu makina cillop gibi çıkarıyor vallahi. Media marketten sanırım 26bin TL almistim. Ertesi gün teslimat yapildi. Servisi aradım aradıktan 2 saat sonra kuruluma geliyoruz dediler. Bu kadar hızlı beklemiyordum. İstanbul/ Bahçelievler'de servis bolgesiydi

• eediz kullanıcısına yanıt

Kurutmalı çamaşır makineleri önerilmiyor. Yılda 1 servis tarafından sökülüp kurutma ünitesinin temizlenmesi gerekiyor. Zahmetli kısacası. Kurutma ayrı yıkama ayrı almak daha iyi.

• Merhabalar. Benim emektar çamaşır makinem pert oldu, bayram öncesi çok acil yeni makine almam lazım. Yakınımdaki Media markette şu markalardan hangisini almamı tavsiye edersiniz?

ELECTROLUX EW6F2292T

GRUNDIG GPWM 92855

ELECTROLUX EW6F2292T

GRUNDIG GPWM 102643

Yada başka hangi model olabilir..

Bütçe 20000 tl. Yorgan ve perde yıkama özelliği önemli benim için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.