Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi Tavsiyesi AEG/BOSCH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 10 senedir kullanmış olduğumuz AEG marka çamaşır makinesi bozuldu yeni almak istiyorum ancak Bosch WAQ24310TR ve AEG L75270FL modelleri arasında kaldım.Kullanan veya inceleyen varsa yorumları nelerdir? Bu modellere yakın başka ne alınabilir? Yorumlarınızı bekliyorum

4 kişilik aile kullanacak. Çok sık olmasada akşamlarıda çalışacak sessiz olsa iyi olur. Ortalama 1250 TL fiyatta olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamac_34 -- 26 Ocak 2013; 0:04:04 >

• sessiz olcaksa aeg den yana kullanın tercihinizi
  • Aeg 75270 kullanıcıyım.Bosch'u bilemem ama nacizane kullandığımız makinadan gayet memnunuz.Geniş tambur ve kapak.Sessiz çalışması.Şu an fiyatını bilemiyorum ama benim aldığım dönemde en uygun inverter motorlu makinaydı ve neyseki almışım.Sadece yapıştırma kazan olması ileride arıza durumunda masraf açar denilmişti forumda.Yıkaması falan gayet güzel.Memnunum7-8 aydır.

İkisinin özelliklerini alın karşınıza karşılaştirin.
  • Bizimkiler acele edip vestel xxl 8510 te almışlar ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamac_34

Bizimkiler acele edip vestel xxl 8510 te almışlar ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

Sizin makina kampanya ya girmiş reklamlarda gördüm araştırırken size rastladım. Makineden memnun musunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurutma Makinesi - Bosch
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.