Şimdi Ara

Çamaşırlar Yarı Kuru Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

8 yıllık İndesit marka çamaşır makinesi. Genel olarak Memnunuz ancak son günlerde çamaşırlar doğru düzgün ıslanmıyor. Yarısı Kuru çıkıyor. Anlam veremedim. Başına gelen, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.. Foto ekledim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suyu boşaltamıyordur. Eğer makine sonradan su alıyorsa

Çamaşırlar Yarı Kuru ÇıkıyorDedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Çamaşır makinesi kapalıyken neden su alır? Sabah kalktınız ve çamaşır makinenizin içinde su var? Nedeni nedir ve çözümü nedir? Videomda hepsini anlattım. Video ve verdiğim bilgiler hoşunuza gidiyorsa abone olmayı ve katıl butonuna tıklamayı unutmayın. Katıl'da biriken para ile yeni makine alarak sizler için inceleme videoları çekeceğim. Ventil iç parçalarını anlattığım ve söktüğüm videom https://youtu.be/XtgOMpo499E?si=JJ7jvA8tP5xx83c6 Makine üzerinde ventil (Kısa video) https://youtube.com/shorts/qQ6-_UXCrs4?si=roQ3wUuxBm_2N0ZD #keşfet #çamaşırmakinesi #püfnoktası #teknoloji #bilgi #usta #tamirci Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim.
    https://www.youtube.com/watch?si=vfVpdkl1GFN-PbcH&v=tWKbXLEXA7U&feature=youtu.be

Yukarıdaki sorun yoksa

gider kısmında sorun aranır

Çamaşırlar Yarı Kuru ÇıkıyorDedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. Bu videomda gürültülü bir şekilde gider suyunu boşaltan makinenin sorununu bularak tamirini gerçekleştirdik. Gerekli testleri yapmadan arıza konusunda emin olamayız. Bu nedenle makine çalışırken başında durarak arıza anını ve arıza şeklini görmemiz gerekir. Kimi çamaşır makinesi arızaları uğraştırırken, kimi arızalar direkt olarak belli olur. Sizin de çamaşır makineniz sıkma ve kurutma aşamasında anlamsız sesler çıkararak gürültü yapıyorsa videom tam size göre Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #arızatespit #tamir #çamaşırmakinesi #emekverenkanallar
    https://www.youtube.com/watch?si=xE5-jCrv1-yedRi0&v=yrHfXWRN96Y&feature=youtu.be

• İlginiz için teşekkür ederim.

Makine suyu boşaltıyor onda sıkıntı yok. Suyu az alıyor. Filtreyi temizledim bu arada.

Önceki gün usta geldi. Su seviye sensörü değişecek dedi. BELKİ ondandır dedi. Olmazsa anakartı tamire yollayacağız dedi. Bu da uzun ve garantili olmayan bir süreç. Usta anlayamamış olabilir diye düşünüyorum. Toplamda 5bini geçermiş ve bir ay çivarında bir süre.

Makine 8 senelik. Sanırım yeni makine yoluna gideceğiz

• ucanturk41 kullanıcısına yanıt

Su seviye sensörü ya da anahtarı mümkün değil 5000 tutmaz. 1000 bile fazla hadi götür getir belki.

Anakart sıfırı zaten 4000-5000tl. Tamiri 400tl hadi ustası götürdü getirdi 1000tl. Bunlar yolunacak müşteri bulunca acımazlar. Vereceğiniz paraya 2.el çalışanını alırsınız. Bu tarz tamircileri şikayet edin. Denetleyen yok. Ortalığı boş buluyorlar.

O adam usta falan değil.

• Malesef haklısınız. Heleki bulundukları muhitte alternatifleri yoksa, ellerine düştüyseniz sorma gerisini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.