Şimdi Ara

Cambly Üyeliği Satılık. Artık bu tarz üyelik Cambly'de yok.(4 Aylık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cambly yıllık üyeliğimin kalan 4 aylık kısmını devrediyorum.

Günde 1 saat haftada 5 gün. Şu an hesabı dondurdum. 23 Ocak 2023'e kadar süresi var. (4 ay 1 hafta)

Artık günlük 1 saat üyelik artık Camblyde sunulmuyor. En fazla günlük 30 dakika seçeneği mevcut.

Haftada 5 saat ders sağladığı için birkaç arkadaşla birlikte de kullanılabilir. Ben 3 kişi birlikte kullanmak amacıyla almıştım.

Cambly'nin güncel fitayından %33 daha ucuza devredeceğim.

Düşünenler özelden yada konuya yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madyas -- 16 Ağustos 2022; 4:36:9 >

• fiyat ?

• 25000 TL

Şuan beklemede. Bir ingilizce hocası pratik yapmak isteyen öğrencileri için almak istiyor.

Hesap haftalık 5 saat pratik yapma imkanı sağladığı için tek kişinin karşılaması pek mümkün olmuyor. Bu hesabı ben 3 kişi ortak kullanmak amacıyla almıştım. 5 kişi bile verimli şekilde kullanabilir. Haftada 1 saat pratik yapmakda gayet yeterli olacaktır. Bu şekilde planlanarak alınırsa fiyat daha makul olur.

• fiyatı yanlış yazdınız sanırım?

• Harcayacak paranız varsa alın. Bununla uğraşacağınıza gidin bi dil öğrenme Discord serverına katılın.

• Fiyat yanlış değil 36800 TL tutuyor şuan güncel fiyattan. Ben 25000 TLden satıyorum. Fiyat doğru

• yalan söylüyor bu şahıs arkadaşlar inanmayın dolandırıcıdır zaten yüksek ihtimalle çünkü

1-günlük limit en fazla 30 dk yani 60 dk diye bir seçenek yok

2-fiyat tablosunda ay,çeyrek,yıl yerine 1 ay,3ay,12 ay yazar

3-ilk görseldeki "aboneliği iptal et" kısmında "otomatik yenilemeyi kapat" yazıyor zaten i harflerini ing karakterler ile yazmışlar dikkat ederseniz

4-toplam 25k fiyata satıyorum demiş lakin o parayı buna vererek dolandırılacağınıza, şu sıralar %55 indirim olayıyla 5gün 30dk 12 aylık bir abone alırsınız isterseniz de bi önceki forumumda atmış olduğum linkten 10 dk ücretsiz pratik yaparak başlayabilirsiniz.

Sonuç olarak bu dolandırıcı kardeşimiz fake görseller sizi sağmaya çalışmış, aşağıya bu fotoların gerçek halini bende nasılsa atacağım. DİKKAT!

• önceki mesaja cevabn video yükledim. Fake görseller olmadığı da böylece belli olmuş oldu. Video 2 dakikayla sınırlandırışdığı için yarıda kesiliyor ama iddaları çürütmeye yetti.

Ayrıca bu vesileyle almaya niyetlenen kişilerden sonra hesabı devretmek için hazırlık yaparken farkettim ki önceki derslerin kayıtları silinemiyor. 5-10 dakika uğraştım ama beceremedim. Eğer videoları silemezsem devri maalesef yapmam. Çünkü hesabı eşim kız ve erkek kardeşim için almıştım ayrıca amerikada bir arkadaşımın eşi de ara sıra kullanıyordu. Onların videolarını silmeden devir yapmam imkansız. Bunu yeni farkettim. Fazla çabalamadım ama silmeyi de beceremedim. Support kısmından yardım isteyecem eğer öyle bir imkan yoksa devredemem maalesef.

1. maşallah eşine kardeşlerine yetmemiş arkadaşının eşine de almış (evet ne alaka dediğinizi duyar gibiyim) kısaca kendisi hariç herkese almış biri de dememiş ki "biz kendimiz alamıyor muyuz sen niye alıyorsun?" üstelik önceki videoları silmeden devir yapamıyormuş peki eşine kardeşlerine ve arkadaşının eşine devrederken önceki videolar sorun olmamış size verirken sorun olacak yani sadece buraya baksanız yalan olduğunu anlarsınız.
    2. bana ilk cümlede dolandırıcı olabilir, son cümlede dolandırıcı dediğimi söylemişsin evet başta ihtimal verdim maddeleri yazarken ikna oldum ayrıca ingilizce şeyi türkçe kullanıyorsun demişsin lakin sen abd'den türkçe haber okuyon sitelere giriyon ne iş?
    3. Tamam diyelim ki her şey doğru bu olay gerçek; böylesine kazık fiyat başka yerde var mıdır bilmem şöyle ki...

30dk*5 gün -12 ay = 24.828 tl (%55 indirim kodu ile)

60dk*5gün -4ay = 36.800 (ha birde 25.000 tl olarak satıyormuş kendisi 33% indirim yapmış niyeyse artık)

Yani az verip çok kazanmak varken böyle tokatçılara dolandırıcılara para kazandırmak da ne bileyim yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-642942611 -- 23 Ağustos 2022; 8:13:51 >

• Discord varken gereksiz.

• Discord hakkında bilgi verebilir misiniz

hangi gruplara giriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba iletisim icin numara alabilir miyim?

• Dc varsa atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dil öğrenecekseniz kendiniz araştırma yapmayı öğrenmeniz gerekiyor, öyle armut piş ağzıma düş diye bir şey yok. 5 tık ile ulaşılacak şeyleri sormayı, özelden mesaj atmayı bırakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.