Laptop arka vidasi çıkmiyor
Dell Gaming g15 5515 gaming laptop da ssd ve ram takviyesi yapicam. Aliexpress'ten ssd sogutucu tornovida vida seti aldim. Ama 8 vida icerisinden sadece üçünü cikarabildim. Digerleri ne kadar zorlasamda cikmadi hatta biri yalama oldu galiba arti isareti daha cok buyudu. Lastikle vs denedim ama olmadi. Yani yeni bir laptop 1 yillik daha once hic acilmadi veya bende acmadim ama vidalarin bu kadar acilmamasi tuhafima gitti. Nasil sokebilirim vidalari bilgisayarciya felan goturmek istemiyorum.
Masaüstüne dosya çikarinca internet gidiyor
Nerde olursa olsun ayni dosyalari indirdim telefona indirip bilgisayara attim. Yani her turlusunu denedim masaustune ne zaman dosya vb. birsey atsam aninda internet gidiyor temel olarak internet var ama aşırı aşırı yavaş hic girmiyor hatta. Farkli bilgisayarlar,dosyalar,internetler denedim en sonunda farkli internetten girince sorun ortadan kalkti. Buda demek oluyor ki sorun evin internetinde. Neden oldugu hakkinda hiçbir fikrim yok yardimci olursaniz sevinirim 1 haftadir cozemedim.
Elimde bir miktar turk parasi var asgari ucrete zam gelirse biraz degersizlesicek euro,altin veya dolar yukselir mi sizce cevirmeli miyim?
Laptobumun sarji yandi
|
PDF dosyamdakı reklamı kaldırma
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 996 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı