Şimdi Ara

Laptobumun sarji yandi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iyi forumlar. Gunduz laptoptayken birden sarj kablosundan ates cikti kucuk capli bir yanma oldu galiba kablo artik devredisi daha da kullanilmaz malum disarida cikmak istemiyorum internetten siparis vericem uygununu nasil bulabilirim her toshiba sarji her toshibaya olur mu ? deneme sansimda yok internetten soylerken

• Adaptörü mü yandı pirize takılan yeri mi?

Adaptör yandıysa arkasında yazılı yazılı bir yer var onun yakın çekim net fotosunu at bir bakalım.

Prize takılan yer yandıysa ucuna dikkat ederek aynısından sipariş verebilirsin.
  • Adaptorun prize baglandigi kablo yandi ama teyzemden 1-2 tane kablo aldim denedim olmadi galiba adaptorde de sorun var ben en iyisi komple alayim garanti olsun. Netten birkac tane baktim ama wolt degerleri uyusmadi biraz kafam karisti yardimci olursan cok makbule gecer vallahi.
    Laptobumun sarji yandi
  • 19V - 3,42A Laptop adaptörü diye arat.

Yalnız bilgisayar giren uç var ya ona dikkat etmen lazım dikkatli ol yanlış alma. O uç çok önemli. Markası da DELTA bulabilirsen yaşarsın. DELTA süper bi marka bilgisayar çöpe gidene kadar kullanırsın.
  • anladim hocam cok sagol. peki bu wolt degerlerinin onemi yok mu veya amper degerinin yuksek olmasinda sakinca var mi. Bide son olarak giris kismini nasil ogrenebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlienPickless7

anladim hocam cok sagol. peki bu wolt degerlerinin onemi yok mu veya amper degerinin yuksek olmasinda sakinca var mi. Bide son olarak giris kismini nasil ogrenebilirim?
    Türkiye içinden aldığın her adaptörün priz ceryanı değeri 220-230V olur.

Laptop adaptörleri genellikle 19Volt olur yani bilgisayara takılan yerin voltajı.

Amper değeri azıcık daha yüksek olması da kötü değil iyidir. Yeter ki daha az olmasın.

Ucuna da bakıcaksın, sipariş vermeden evvel resimlerine dikkat ediceksin. Ararken toshiba şu model laptop güç kaynağu diye yazdın mı aynısı ya da yan sanayisi çıkar zaten. yan sanayi olanların da kötüsü iyisi var. O yüzden işin biraz zor. Hiç anlamıyorsan maskeni eldivenini tak, adaptörü al eline teknosa gibi yerlere toshiba servisine falan bak.

Ucunu alıken de karşılaştırabilirsin.

• tamamdir hocam buldum siparis verdim bir tane sagol yardimin icin Allah razi olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.