Merhaba arkadaslar. Yillar once yapmistim bu sistemi ve o zamanin en pahali urunlerini almistim. Dun bf2042 yukledim ve en dusuk ayarlarda aciyor oyunu. Aslinda cok kullanmiyorum artik ama kullanadabilirim. Ornegin Gta 5 almistim ama hic oynamadim keza baska oyunlarda. Son zamanlar BF serileri oynadim araliklarla. sistemim su sekilde. Bu sistemi oldugu gibi satmaya calisip baska birsey mi topliyim yoksa eklemeler mi yapiyim? Sikayetlerim; H100i nin fanlarini kontrol edemiyorum. Yeni program bunu gormuyor. kasa cok kaba daha iyi bir kasa alip masaustune koyabilirim. windows 10 zamani geciyor sanirim pc uyari verdi, yeni windows alip temiz bir kurulumla buyuk bir ssd alip hdd iptal mi etsem? Genelde islem yaparken uzerinde yanit vermiyor bazen. Islemci nasil ømrunu tamamlamis bir islemci mi? ]Asus Rampage IV BLACK- Intel Core i7 4930k - Corsair H100i EVGA Geforce GTX 980 4 GB Classified KlNGPlN Edition - Asus ROG Xonar Phoebus 7.1 Soundcard Corsair Dominator Platinum 16 GB 1866 Mhz Ram - Samsung 840 Pro Series 256 GB SSD - Seagate Barracuda 2TB HDD Corsair Obsidian 650D - Corsair AX860i - BenQ XL2420T 3D 120hz Monitor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim