Şimdi Ara

Laptop'um Acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GE60 laptopum var.Surekli Sarjda kullaniyorum ve haftada bir %18 seviyesine getirip tekrar sarj ediyorum. Dun aksam pc kapadim ve sabah power tusuna bastigimda hic tepki vermedi. 5 sn basili tuttum niye ayni. Sorun ne olms olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay# -- 19 Haziran 2015; 18:23:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laptopun bataryasini cikarip direk adaptorle acmayi denedim bu seferde msi yazisi gelip 2 sn sonra kapaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala sorun devam etmekte. Yardım edecek biri yok mu?
  • düşürmüş olabilirmisin, ben düşürmüştüm başıma böyle bir olay gelmişti atom işlemcili bir laptopum vardı hala var gerçi, sonra kapaklarını açtım öylesine kurcalarken baktım çalıştı, ram'in takılı olduğu slotla oynarken düzeldi, yani düşmüş veya bir darbe almış olabilir.
  • cosinus34 kullanıcısına yanıt
    Laptop şuan durduğu yerden bile oynamadı. Bilgisayar bataryayı çıkarıp taktıp 3-4 denemede açılıyor. Fakat kapatınca tekrar açmak için aynı işlemi yapmam gerekiyor.
  • Sorun hala çözülmüş değil MSI yetkili servisine mail attım ayrıca telefonla aradım ama her aradığımda çalışma saatlerinin dışındalar. Sorunu burda çözebilirsen çok iyi olur çünkü yetkili servis İstanbul'da ve kargo teslimat derken 1 hafta içinde elime ulaşır yada ulaşmaz pc garantiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDİM LAPTOP AÇILMIYOR
    6 yıl önce açıldı
    pc açılmıyor ( laptop )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.