Merhabalar, 18 Eylül 2021 - 18 Şubat 2022 tarihleri arasında haftada 2 gün X 30 dk lık cambly hesabımı satıyorum. Şuan 12 aylık aldığınızda %25 indirimle ders saati 128TL aylık 514TL fiyatı. 48 ders için 1600 TL istiyorum. Ders saat ücreti 33 lira yapıyor. İlgilenen arkadaşlar DM'den yada hasanhero@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero2069 -- 31 Ağustos 2021; 22:19:38 > |
Cambly Üyeliğimi Devrediyorum
-
-
Hocam merhaba,
Ederi degil biliyorum ancak 1100 tl ye birakirsaniz hesabi alabilirim. Yalnis anlamayin lutfen. Ölucu gibi fiyat veriyorum ancak inanin o kadar imkanim var. Eger talep olmaz ve satamassaniz lutfen benimle iletisime gecin.
ilker@ilkerkaya.net
-
ders dediğin kaç dk?
-
haftada 2 gün, günlük 30 dk
-
Cambly fiyat açısından hiç uygun bir uygulama değil oraya vereceğin paraya ingilizce kursuna gidiyorsun 1 yıl civarında ve sınıflar zaten 7 kişi falan oluyor. Avrupalı falan için uyguna geliyor tabi ingilizce kursu daha pahalıya geliyor oralarda. İndirimle bile uyguna gelmiyor çünkü sürelerde az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 31 Ağustos 2021; 12:25:8 > -
Tabi ki tercih meselesi ama cambly nin artısı tamamen esnek yapıda olması
hangi öğretmenle (uygunluk durumuna göre) hangi saat ders yapacağını kendin seçiyorsun.
On-line olduğu için internetin olduğu her yerden ders yapabiliyorsun. Ders içeriklerini kendin seçebiliyor
yada belirlediğin konu üzerine konuşabiliyorsun.
-
Hesap devri gerçekleşmiştir, ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X