Şimdi Ara

Cambly Üyeliğimi Devrediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 18 Eylül 2021 - 18 Şubat 2022 tarihleri arasında haftada 2 gün X 30 dk lık cambly hesabımı satıyorum.

Şuan 12 aylık aldığınızda %25 indirimle ders saati 128TL aylık 514TL fiyatı.

48 ders için 1600 TL istiyorum. Ders saat ücreti 33 lira yapıyor.

İlgilenen arkadaşlar DM'den yada hasanhero@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero2069 -- 31 Ağustos 2021; 22:19:38 >

• Hocam merhaba,

Ederi degil biliyorum ancak 1100 tl ye birakirsaniz hesabi alabilirim. Yalnis anlamayin lutfen. Ölucu gibi fiyat veriyorum ancak inanin o kadar imkanim var. Eger talep olmaz ve satamassaniz lutfen benimle iletisime gecin.

ilker@ilkerkaya.net

• ders dediğin kaç dk?

• Doory kullanıcısına yanıt

haftada 2 gün, günlük 30 dk

• Cambly fiyat açısından hiç uygun bir uygulama değil oraya vereceğin paraya ingilizce kursuna gidiyorsun 1 yıl civarında ve sınıflar zaten 7 kişi falan oluyor. Avrupalı falan için uyguna geliyor tabi ingilizce kursu daha pahalıya geliyor oralarda. İndirimle bile uyguna gelmiyor çünkü sürelerde az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 31 Ağustos 2021; 12:25:8 >
  • Tabi ki tercih meselesi ama cambly nin artısı tamamen esnek yapıda olması

hangi öğretmenle (uygunluk durumuna göre) hangi saat ders yapacağını kendin seçiyorsun.

On-line olduğu için internetin olduğu her yerden ders yapabiliyorsun. Ders içeriklerini kendin seçebiliyor

yada belirlediğin konu üzerine konuşabiliyorsun.

• Hesap devri gerçekleşmiştir, ilgilenen herkese teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MacFİT Hesap Devretme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.