cambly üyeliğimi devretmek istiyorum. 22 haziran 2023 e kadar geçerli, haftada 2 gün 30'ar dakika. |
Cambly Üyelik Devri (2. sayfa)
-
-
Fiyat nedir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu hafta için 5.250 tl. detaylar için özel mesaj atabilirsiniz.
-
Merhaba 26 Kasım 2022'e kadar süresi olan, haftada iki gün 30 dakika hakka sahip olduğum Cambly üyeliğimi devretmek istiyorum. 1500 TL'den yardımcı olacagim ilgilenen iletişime geçebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat5269 -- 21 Ağustos 2022; 8:29:35 >
Merhaba hocam, görüşebilir miyiz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba detaylı bilgi verebilir misiniz, ilgileniyorum.
-
Ücreti öğrenebilir miyim
ücreti öğrenebilir miyim?
-
Merhaba,
Günde 15 dakika haftada 3 gün olan paketimi devretmek istiyorum. 5 Mayıs 2023 tarihinde sona erecektir. Şu anda Cambly de bu paket aylık 900 tl civarında veriliyor. Aylik 600 tl üzerinden verebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RigirMirtis -- 25 Ekim 2022; 16:41:16 >
Merhaba, özel mesaj gönderdim, müsait olduğunuzda görüşebilirsek sevinirim
-
Merhaba,
Günde 30 dakika haftada 2 gün olan paketimi devretmek istiyorum. Pakette 3 ay (13 hafta) ders bulunmaktadır. 9 Şubat 2023 son kullanımdır. 2750 tl fiyatıdır.İlgilenenler ulaşabilir.
Devir edilmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ac13 -- 16 Kasım 2022; 2:2:27 >
Merhaba, ilgileniyorum. Dönüş yapabilir misiniz ?
-
3 ay için ütopik rakam, 2 ay önce 1 seneliği 2.9k ya aldım.
-
Merhabalar. 2 senedir cambly üyesiyim. Bu sene vaktim olmadığı için devir etmek istiyorum. Paketim 1 yıllıktır. Haftada 2 gün x 30 ar dakikadır. Fiyat araştırmadım. İlgilenen arkadaş olursa fiyatı konuşuruz.
-
iletisime gectim sizinle ozelden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X