Haftada 3 gün 15 dakika olan cambly üyeliğimi devretmek istiyorum. Şuan aylık 692 tl istemekte bu üyelik için Cambly. Yani yaklaşık 6250 tl olan paketimi 3500 tl ye bırakıyorum arkadaşlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain7 -- 22 Ocak 2022; 12:32:31 > |
Cambly Üyelik Devri
-
-
Cambly üyeliğim 16 Kasım 2022 tarihinde sona ermektedir. Haftada 2 gün, günde 30 dakikadır. Uyguna devredeceğim.
-
Selamlar adaş,
Belirtmiş olduğun cambly hesabın hakkında bilgi almak istiyorum. Devretme sebebin ve ücreti hakkında yardımcı olabilir misin? İş mülakatlarına hazırlık aşamasında fayda sağlayacağını düşünüyorum. Ortam noktada anlaşabilirsek almak isterim.
Senden haber bekliyorum, iyi akşamlar.
Bursa'dan sevgiler,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
05543544011 numaralı telefondan whatsaptan yazarsanız yardımcı olayım size
-
Merhabalar,
En son ne kadar olur fiyat olarak? 🙏🏻
özelden yazdım.
-
Ben de haftada 2 gün, günde 30 dk olan üyeliğimi satıyorum. 16.11.2022'ye kadar geçerlidir. fiyat 3700 TL
-
Merhaba. Toplam ay olarak benim için uzun ama yine de son fiyatınızı öğrenebilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CandleLight -- 30 Ocak 2022; 0:8:55 > -
2700 tl
-
SATILDI
SATILIK CAMBLY
Haftada 3 gün, günde 30 dakika
13 Aralık 2022 tarihinde sona erer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur0787 -- 9 Mart 2022; 16:28:4 > -
merhaba üyelik devir almak istiyorum son fiyatları gonderırmısınız
-
Merhaba. Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hala duruyor mu?
cambly üyeliğimi devretmek istiyorum. haziran 2023 e kadar geçerli, haftada 2 gün 30'ar dakika.
-
merhaba, iletişim bilgilerinizi paylaşır mısınız ?
-
Benzer içerikler
- more to read 1 hangi seviye
- have been v3
- udemy ingilizce kurs önerisi
- hot english magazine eski sayılar pdf
- izmir"deki en iyi yabancı dil kursu
- hatasız çeviri
- dünyada en çok konuşulan diller
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X