< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Camdaki Kız (KanalD)
-
-
Reytinglerine bakmadım fakat dizi tutacak gibi görünüyor .Tabi dizideki karakterlerinin derinine girip,arada bir seyirciyi sarsmak lazım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
İlk bölümü izlemedim. Tesadüfen 2. bölümün bir kısmını izledim. Kızın annesi biraz zorlama olmuş.
-
Hanım ilk 2 bölümü izlemiş, illa sen de izle yeni bölümleri beraber izleyelim diyor. İlk bölüme bir baktım 2 saat 41 dakika. Bu nedir arkadaş yahu. İlk bölüme bakacağım artık ama süreyi görünce bir ön yargı oluştu şimdiden.
-
Tvdeki Türk dizileri aşırı uzun hocam ona yapacak birşey yok.İnternetten izliyorsanız yine iyi Tv'de birde reklamlar var.Bazı kaliteli dizileri çok uzun diye izlemediğimi bilirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 18 Nisan 2021; 7:36:13 >
Gerçek hayatta olmaz diye mi öyle dediniz.
Ne ruh hastaları var ohooo.Birde dizi gerçek olaylardan esinlenme zaten.Avrupada bekaret kemeri diye birşey var duyduysanız...
Ben bu yüzden yerli dizi seyretmiyorum. 2 saatten uzun dizimi olur ? Araya reklamlarda girerse bittik.
-
Bir hafta önce bir bakayım demiştim. Yarım saat izleyebildim. İnternette son dönemde bu tarzdaki diziler için bir ifade kullanılmış: "Dram P*rnosu" Herhalde türk dizileri 2 kelime ile ancak bu kadar iyi anlatılırdı. Bu gidişle 3 saatlik dizi de görür müyüz acaba diye düşünüyorum artık. Önceden 2 saatlik dizi görünce bu kadar da olmaz diyordum şimdi 2 saat 41 dakikalar var. Az daha zorlarlarsa prime time yetmeyecek ana haber saatinde bir dizi başlatacaklar gece 12 ye kadar sürecek herhalde.
-
-
Benzer içerikler
- leyla ile mecnun nerede çekildi
- var bunlar yorumları
- suskunlar neden bitti
- hakan: muhafız yorumları
- aile dizileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X