Şimdi Ara

@@@ Camel dinleyicileri bu konuda buluşuyor :) @@@ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
7
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gezinirken rastladım az önce buna. İlk defa dinledim ve çok beğendim. Bu parça gerçekten az biliniyor sanırım;

After all these years:http://www.youtube.com/watch?v=QMBEe5p8UF0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 6 Ekim 2013; 0:28:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Ben de underrated dedim ilk mesajda, ve bence de öyle Underrated'ı falan boşverelim biz en iyisi :)

Abi sen diyince baktım yorumlara, ne bombalar varmış yahu :) Bu nedir: Bu Parcanin yaninda bir de Raki iceceksin ozaman ucuyorsun

biz arkadaşlarla toplanınca gülmek için rajaz yorumlarına bakardık ya hey gidi. sadece bunda değil birçok rajaz'da ve albümün kendisinde de türkçe yorumlar mevcut, asıl üzücü olan bu videoların çoğunun 2011 ve sonrasında yüklenmiş olması. eskilerden birinde latimer'ın orhan baba'dan daha efkarlı olduğunu iddia eden vardı.

• Droogie D kullanıcısına yanıt

Olaylara bak sen Ben de 2 senedir dinliyorum, öyle yorumlara da denk gelmedim ama bundan sonra dikkat edecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 6 Ekim 2013; 0:32:50 >

• Harika bir grup pc göçmeden önce bütün şarkıları vardı şu an eksik, 70 lerin en müthiş gruplarından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

tamamen aynı görüşteyiz. sadece üstte bir arkadaş underrated olduğunu söyledi, ben ona karşı çıktım.

Evet, dediğin gibi gibi diğer progresif gruplarına göre daha dinlenebilir bi tarzları olduğu doğru ama bence yeterince ilgiyi görmüyorlar yine de.Yukarda biraz abarttım belki ama demek istediğim genel olarak dinleyen yok gibi pek, bildikleri bi Rajaz bi Mystic Queen çoğunun.Gerçi Eloy, King Crimson gibi gruplara göre daha çok bilindiğide sanırım bi gerçek.Yine de o dinleyenlerden kaç kişi Moonmadness, Mirage albümlerini biliyorki.Çoğu dinlediği müzikle marjinal olduğunu sanan Rajaz Camel'cıları, Another Brick In The Wall Pink Floyd'cuları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 22 Kasım 2015; 1:46:17 >

• En sevdiğim gruplardan
  • Hayatımın olmazsa olmazlarından biridir Camel.
  • aklıma geldi söylemeden geçemiycem, Camel benim için hiç bir zaman King Crimson olamadı, gerçi Progressive dalında King Crimson'ın üzerine çıkan bir grup gelmedi o ayrı mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 10 Ekim 2013; 4:15:44 >
  • başlamak istediğim bir grup ama fırsat olmadığı için dinleyemedim şarkılarını bir türlü

the white riderhttp://www.youtube.com/watch?v=dBWGjT-XV6g

bu şarkı da benden gelsin. iniş ve çıkışların olduğu bir parça
  • Moonmadness özellikle çok iyi albümdür.
    Song within a song parçası özellikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • King Crimson da Camel de en sevdiğim gruplar içerisinde benim. Sıraya koy desen koyamam ben bu ikisini. Birisini üste yazarsam ötekine haksızlık olur. Ben ayıramıyorum. Ama tatları farklı biraz. Bence King Crimson'un In The Wake of Poseidon, Epitaph gibi parçaları da mükemmel ötesi, Camel'in Rajaz, Ice, Statinoary Traveller parçaları da. Ben böyle kıyaslama yapmayı nedense hiç sevmiyorum. Hepsini seviyorum, hepsini hayranlıkla dinliyorum.
  • Hocam ilk mesajda öneriler var, ki onlardan başka çook parçaları daha var güzel olan, hepsini yazamadım o an. Aç dinle, beğenirsen ne âlâ, beğenmezsen de bu tür sana göre değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 10 Ekim 2013; 13:06:28 >
  • ice ve stationary traveller
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    Onlarla sınırlı kalma hocam :) Bende de bu iki parçanın yeri çok özeldir ama eğer bu tarzı sevdiysen gerçekten çok güzel parçalar mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

aklıma geldi söylemeden geçemiycem, Camel benim için hiç bir zaman King Crimson olamadı, gerçi Progressive dalında King Crimson'ın üzerine çıkan bir grup gelmedi o ayrı mesele

Bu grupları karşılaştırma olayını hiç anlamıyorum ya, bence 2 side insanın kulağında ayrı tatlar bırakan gruplar, ikiside müziğe emek vermiş, gayet başarılı albümler yapmışlar.Bi grubu özellikle progresif rock tarzında en iyisi demek yanlış olucaktır diye düşünüyorum.
  • Bana size göre en iyi 5 Camel parçasını önerebilir misiniz?
  • Sâlim kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok zor bir soru oldu bu Beğendiğiniz tarz farklı olsa da ilk mesajda bulunan ve konuda önerilenleri dinleyin derim. Ben ne kadar buraya 5 tane yazsam da diğerlerine haksızlık yapıyorum, onu da söyleyeyim :)

(Sırası karışık)
    Ice, Stationary Traveller, Rajaz, Lawrance, Long Goodbyes...

Bunları yazdım, ötekiler arkadan beni de yaz diyip duruyor. Gerçekten bence parçalarının %80'i güzel. Ben beğeniyorum, ayıramıyorum. Zamanla ilk mesajı güncelleyeceğim.
  • Artık ne camel dinliyorum ne pink floyd
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.