Şimdi Ara

@@@ Camel dinleyicileri bu konuda buluşuyor :) @@@ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
7
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedenini açıklayabilir misiniz hocam merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Nedenini açıklayabilir misiniz hocam merak ettim?

Yukarıdaki sebeplerden. Droogie açıklamış yani.
  • Yani sizin dinledikleriniz popüler olup olmamalarına mı bakıyor? Herkes dinliyor, ben dinlemiyorum o zaman mantığı mı var sizde? Yanlış anlamayın, soruyorum sadece.
  • Rajaz Camel'cısıyım diyip buradan koşarak uzaklaşıyorum.
  • ^rof kullanıcısına yanıt
    Yapma Floydian kardeşim :) Aç, dinle :) Belki seversin :) Bak çok şey kaçırıyor olabilirsin :) Beni dinle az :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Yapma Floydian kardeşim :) Aç, dinle :) Belki seversin :) Bak çok şey kaçırıyor olabilirsin :) Beni dinle az :)

Dostum grubu keşfedeli 2 ay anca olmuştur, daha pek bir şey dinleyemedim o yüzden. :) Ama şu tarzda güzel şarkıları varsa neden dinlemeyeyim.
    http://www.youtube.com/watch?v=JIJGLijn5QY
    pcye geçince linkini verdiğin parçaya bakıp bi rapor sunayım sana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında attığım müzik biraz sağlıksız oldu ama neyse. (Farklı bir türe giriyor sanırım) Geçenlerde full diskografisini indirmiştim Camel'ın. Şimdi açtım dinliyorum. Hoş şarkıları varmış aslında. :)
    Dostum parçayı dinledim ama pek bağdaştıramadım. Eğer birkaç tane Camel parçası dinlesiysen Camel biraz daha değişik, farklı bir tarzı var. Bu havası beni çekiyor zaten. İlk mesajdaki önerilere bakabilirsin hocam, güzel parçalardır. Ve eğer beğenirsen devam da ederim önerilere. Fırsat bulsam ilk mesajı güncelleyeceğim ama üşeniyorum :)
  • Birkaç albüm dinleyince attığım parçanın ne kadar absürd kaçtığını fark ettim. :) Şimdilik Mirage ve I Can See Your House From Here albümlerinden birkaç şarkıyı beğendim. Asıl düşüncelerimi birkaç yıl sonra yazarım herhalde, dinledikçe sevilen gruplardan biri.

O değil de şehirler arası yolculuklarda kitap okurken, camdan dışarıyı seyrederken iyi gider.
    Zamanla alışılıyor kısmına katılıyorum. Bazı gruplar öyle oluyor. Ve bence Camel de öyle.

O anki psikolojime göre, ruh halime göre dinlediğim gruplar/parçalar değişiyor. Ki zaten normal bir durum bu. Bazen gerçekten mükemmel oluyor. Hani yeri geliyor, o an bitiriyor adamı. Ne bileyim işte öyle :) Camel kolay sevilebilecek bir grup değil bence, herkes beğenmez. Herkes sevmez... Dinedikçe seversin belki dostum :)
  • vay be forumda camel dinleyenler varmış gözlerim yaşardı :)

adamsınız.

unutmadan bir Rhayader dinleyelimde keyfimiz yerine gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 14 Ekim 2013; 22:54:02 >

• niirvana kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu açarken şüpheliydim konu arkalarda sürünecek diye ama yine de dinleyeni varmış, sevindim Bunun arkasına Rhayader Goes To Town konumazsa ayıp olur
  • ben buraya arada uğrarım bir iki şarkı atar muhabbet çakarız.

west berlin.

• niirvana kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam, iyi olur. Ben de atıp kaçayım hemen

A nod and a wink

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 14 Ekim 2013; 23:10:34 >

• Bende yerimi alayım da
  • zekasavar kullanıcısına yanıt
    Aha bir kişi daha :) Sadece yer almakla yetinme hocam; konu içerisinde bilmediğin bir parça varsa onu da dinle, tavsiye ederim...
  • Tabii ki hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu canlansın, paylaşım yapayım. Bu parça sana gelsin hocam :)

Nimrodel/The Procesion/The White Rider

http://www.youtube.com/watch?v=dBWGjT-XV6g
  • Kesilikle şu yaklastigimiz kış aylarında dinlenilebilecek iyi gruplardan ama bu demek degildir ki sadece kışın dinlenir, her daim dinleyebileceginiz bir grup
    Favorim ise Rajaz'tır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.