Şimdi Ara

Cami için nasıl bir projeksiyon almalıyız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cami'de eğitim ve vaazlarda kullanmak için projeksiyon , laptop vs alıcaz projeksiyon makinelerinde ne tür markalar iyidir birde laptop ve projeksiyon aletinin uyum sorunu olurmu linux işletim sistemimi tavsiye edersiniz windowsmu aşağıda almayı düşündüklerimiz var tavsiyelerinizden yararlanabilirmiyim...

Laptop : Acer E1-531-B9602G50MNKS Linux Notebook - B960 2GB 500GB
    projeksiyon : BenQ MX520 1024x768 3000 Ansi Lümen 13000:1 3D Projeksiyon Cihazı
    Perde: SILVERCREST AKS PRO 200x200CM STORLU PERDE

Cami için bu kadar yüksek maliyetli projeksiyon gerekirmi her açıdan tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar yazın kuran kursu için görsel eğitim açısından animasyon vs tarzı şeyler için de gerekebilir.
    Genelde gündüz vakti kullanıcağımız için görüntü açısından sıkıntı yaşarmıyız. Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: mhbb.slmn

Arkadaşlar cami'de eğitim ve vaazlarda kullanmak için projeksiyon , laptop vs alıcaz projeksiyon makinelerinde ne tür markalar iyidir birde laptop ve projeksiyon aletinin uyum sorunu olurmu linux işletim sistemimi tavsiye edersiniz windowsmu aşağıda almayı düşündüklerimiz var tavsiyelerinizden yararlanabilirmiyim...

Cami için bu kadar yüksek maliyetli projeksiyon gerekirmi her açıdan tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar yazın kuran kursu için görsel eğitim açısından animasyon vs tarzı şeyler için de gerekebilir.
    Genelde gündüz vakti kullanıcağımız için görüntü açısından sıkıntı yaşarmıyız. Saygılar...

3000 AL projeksiyon cihazı gündüz kullanımı için idare eder seviyelerde olacaktır, daha iyi bir cihaz alma bütçesi var ise biraz daha kaliteli görüntü alabilirsiniz,
    alacağınız laptop ile projeksiyon cihazınızı vga veya hdmi kablosu ile bağlayabilirsiniz, sıkıntı olmayacaktır.

• newonw1 kardeşim ilgin için teşekkürler. Projeksiyon 2000 veya civarı olabilir sanırım. Arkadaşlar bu alıcağım cihaz malum cami için yani toplum için bi cihaz biz gitsekte bizden sonrada bu cihaz caminin cemaatin kalıcı bi ürünü olucak o yüzden iyi bişey olsun istiyorum. Perde , projeksiyon , laptop ve aparat konularında ayrıntılı bi bilgi ve yardımda bulunursanız memnun olurum. Cami ortamında kullanılıcağı için cami şartlarınıda göz önünde bulundurursanız sevinirim öncelikle monte mi ettirsem perde konusunda motorlumu alsam storlumu alsam karar hangisi mantıklı olur mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhbb.slmn

newonw1 kardeşim ilgin için teşekkürler. Projeksiyon 2000 veya civarı olabilir sanırım. Arkadaşlar bu alıcağım cihaz malum cami için yani toplum için bi cihaz biz gitsekte bizden sonrada bu cihaz caminin cemaatin kalıcı bi ürünü olucak o yüzden iyi bişey olsun istiyorum. Perde , projeksiyon , laptop ve aparat konularında ayrıntılı bi bilgi ve yardımda bulunursanız memnun olurum. Cami ortamında kullanılıcağı için cami şartlarınıda göz önünde bulundurursanız sevinirim öncelikle monte mi ettirsem perde konusunda motorlumu alsam storlumu alsam karar hangisi mantıklı olur mesela.

3200 AL. ışık gücünde projeksiyonhttp://www.boyutdijital.com/Viewsonic-PJD6243-3D-Projeksiyon-Cihazi,PR-1264880.html

viewsonic in teknik servisi KVK dır ve türkiye çapında kapıdan kapıya 3 yıl ücretsiz teknik servis garantisi var diye biliyorum,

bu cihazla birlikte bir adet kabloya ihtiyacınız olacak: http://www.boyutdijital.com/S-LINK-15-Metre-Monitor-Pc-Arasi-VGA-Data-KablosuMM,PR-1265028.html

eğer güvenlik sorunu yok ise projeksiyonu asmanız daha sağlıklı olacaktır:http://www.boyutdijital.com/Modart-PRB-2S-Tavan-Projeksiyon-Aski-Aparati-12-cm-Projektor-Aski-Aparati,PR-1264856.html

orta seviye bir laptop :http://www.hepsiburada.com/liste/acer-e1-571-intel-core-i5-3230m-26-ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar-53234g50mnks/productDetails.aspx?productId=bd600172&categoryId=98&SKU=BD600172&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbd600172%26fh_lister_pos%3d5%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dleptop%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newonw1 -- 30 Mayıs 2013; 1:33:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.