Şimdi Ara

Camilerde sela'nın okunması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bildiğim selalar doğal efetlerde savaşlarda ve birisi öldüğünde okunur. ahiret var, hatırlayın diye. darbe ile selanın ne alakası var? bilmediğimden soruyorum. yanlışım varsa birisi açıklama yapsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Camilerde dombra çalar bunlar yakında. O gunleri de görürüz.

• Milli mücadele.Ama şimdi okunması bana biraz mantıksız geldi . Hani 15 Temmuz'da desteklediğim bir davranıştı fakat şuanda kutlama için sela okunması sanki biraz gereksiz gibi.Dinimiz açısından sakıncası yoksa benim için de bir sakıncası yoktur.

• Tek başıma uyumaktan korkardım

Huzur buldum

• 18 martta bile okunmayan sela 15 temmuzda okunuyor.

Yorumsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er.ay88 -- 16 Temmuz 2017; 0:34:41 >
  • Şuan dinin siyasete nasıl alet edildiğini görüyoruz. Pardon duyuyoruz. Allah kahretsin diyorum. Dini ayaklar altına alınmasına gönlüm razı gelmiyor. Sonra insanlar niye camiye gitmiyor.. Gitmez arkadaşım kalp gözünü körelttiniz insanların. Yazıklar olsun. Alet etmeyin şu Camileri , dinimizi siyasetinize.
  • Benim anlamadığım 7 Haziran - 1 Kasım arası onlarca şehit verildi hemde hergün. O zaman bir gün bile genel sela yayını olmamıştı. Ölen askerler Yunan askeriydi herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Off.Dini kullanmayın siyaset için yaw.

• Hangi hoca bilmiyorum ama yorulmadi adam. 20 dkyi geçti.

• sabaha kadar sürecek mi bu,insan belli bir süreden sonra küfür etmeye başlıyor

belli başlı erkeklere özel cmrtsi akşamı olayı var tam onu yapıcam sela okunuyor ne filmi izleyebiliyorum ne malum işi yapabiliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma o gece geldi yine yaaa bi rahat uyutturmuyor bu tayyip. Cidden o gece benim psikolojim bozuldu. hayır olayın ne oldunu anlasak sıkıntı yokta kimse bişey bilmiyordu üstümüzden jetler geçiyor sarsılıyo kapılar bomba sesleri falan baya korkmuştum o günde sela okundugu için böyle kötü hissettim

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Şehitlerin ruhu için okundu hocam zaten yani kutlamak değil anmak için :)@flowerhorn

2 dakika sürdü bitti. Rahatsız olan insan varsa zihniyeti farklıdır.

• Gecenin sessizliğinde gayet iyi bence.Asıl hayvan gibi böğürüp arabalardan tekbir getiren gerizekalılara ne demeli? Sokak la burası.Git caddede istediğin gibi kutla.Şehitlere saygı diye en çok bunlar yırtınıyor ama yılbaşı eğlencesine çeviren yine bunlar.Hayır zaten tekbir getirildiğini ne zaman duysam siper alan biriyim bişi olacak diye, neden rahatsız edersin?
  • Sömürmekten kutsallığı kalmayacak dini kullanıp hassas olan insanları kandırmaya çalışan kolpacı mutaassıpları ahirette büyük bir kazığın beklediğini, sömürmeye çalıştıkları Kutsal Kitabın haber verdiğini bile bilmiyor bu cahil sürüsü. Bırak okutsunlar.
  • din bahane vurgun şahane... tek adam ülkeyi oynatıyor...
  • 3.kez okunuyor kaça kadar böyle ? Benim anlamadığım bu zamana kadar binlerce şehit verdik, o kadar özel günlerimiz bayramlarımız var hiçbirinde selalar okunmadı, 1 hafta öncesinden hazırlıklar yapılmadı.

• Allah ile aldatmak
  • Sela değil;

Selâ

(Koskoca Anadolu Ajansı bile bütün haberlerinde; "sela" diye yazıyor... Google'la TDK yazıp kelimeyi aratmak zor olmasa gerek!)

Salâhttp://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_bts&view=bts&kategori1=veritbn&kelimesec=271615

Konuya dönersek;

Rahatsız olacak bir şey yok...

Özellikle bu akşam dikkat ettim; salâlar "kısık" sesle okundu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat204 -- 16 Temmuz 2017; 0:54:22 >
  • ateist olmaya bir adım daha yaklaştım sayelerinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Şehitlerin ruhu için okundu hocam zaten yani kutlamak değil anmak için :)@flowerhorn

2 dakika sürdü bitti. Rahatsız olan insan varsa zihniyeti farklıdır.

2 dakika sürmedi bizim burada küçük aralıklarla sürekli okunuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.