Şimdi Ara

Camille o kadar nerften sonra hala oynanır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

İlk 10 dk op. Yavaştan düşmeye başlıyor latede tek yiyor düzensiz bence arada alırım sevilir.

Tamamen tam tersi :D

İlk 10 dk çöp gittikçe yükseliyor

Ne çıkıyorsun item olarak ben ilk kan hatta 5 kil alıyorum roamlar başlayınca düşüyor latede eriyorum

Yeni gördüm mesajını lanein durumuna göre ilk tiamat ya da direk trinity rushluyorum daha sonra %99 olarak vahşi hydra alıyorum daha sonra guardian angel death dance ya da bloodthirster gidiyorum. Camillein en iyi özelliği kuleleri en hızlı alan şampiyon olması ve 1v1de tankları çok rahat eritip bi kaç fiora gibi toplane şampiyonu hariç herkesi çok rahat kesmesi fiorayı da bilmiyorum son nerften sonra belki başa baş gidebilirler. Kısaca fiora gibi splitpush buildi yapıp splitpush oynuyorum eğer kırılgan build yapıp teamfightlara katılırsan çok rahat keserler seni ya da mekaniğim o kadar iyi değil ve teamfgiht seviyorum diyosan can veren hydrayı bitirip teamfightta adc ya da mide ulti atabilirsin. bonus olarak da bazı komboları öğren mesela w + tiamat yaparsan w ninanimasyonunu iptal etmiş olup daha hızlı auto attack yapabilirsin.

• Baya çöp yada iyi oynayan gelmedi bilmiyorum. Her oyun istisnasiz eziyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.