Film takmak herşekilde yasaktır.. Sonradan ruhsata işletmek yoktur.. arabanın orjinalı renkli cam ise öle işlenmıstır ruhsata sonradan renkli cam ( film ) yaptıramassın.. Ters bir polis arabayı bağlar..
eğer film gece içeriyi gösteriyorsa ki bu güvenlik filmleri için geçerlidir ozman polis birşey diyemiyor
arabam kadıköyde hatalı park yüzünden çekilmişti camlarda güvenlik filmi vardı
aracı alırken polis sordu bu camlarda film var die bende o güvenlik filmi cam kırılmasın die taktım içeriyi gösteriyo diyince birşey diyemedi ve park cezasını ödeyip gittim...
quote:
Orjinalden alıntı: anshered..byhonda
Film takmak herşekilde yasaktır.. Sonradan ruhsata işletmek yoktur.. arabanın orjinalı renkli cam ise öle işlenmıstır ruhsata sonradan renkli cam ( film ) yaptıramassın.. Ters bir polis arabayı bağlar..
Valla ben de gaza gelip denedim geçen ay.Hakkaten camları sökmeden yapanlara helel olsun diyorum.2 saat uğraştım bi halta benzemedi elimize yüzümüze bulaştırdık.Ben de her haltı kendim beceririm sanıyodum ama yemedi arkadaşlarYaptırcak olanlar ustanın hakkını versin,kendi uğraşmasın.
arkadaşlar daha bugün sanayideki ziebarttan fiyat aldım 450 ytl dediler yere göre değişiyor.benim tavsiyem pahalı yaptırın başınız ağrımaz ama bu kadarda değil tabii....
KARDEŞ ARACINA FİLMN YAPMAK İSTİYORSAN ARTIK NORMAL FİLMLERDEN ÇOK PATLAMAZ VE DAĞILMAZ CAMLI OLAN FİLMLERİ KULLANIYORLAR.O DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYO VE CAM PATLAMIYOR PATLADIĞINDA DAĞILMIYOR.SANA TAVSİYEM ONDAN TAKTIR.
kolay gelsin
En uygun cam filmini bence KAYIŞDAĞI YEDPA dan alırsın.ben aldım american film.bmw x5 ler içinmiş.15 tl ama bi sene oluyo.50-60 ta camcıya verdim canavar oldu.
oaktas nasıl oldu film işi, resim var mı?
bizim opel astra ya orjinalinden geldi ruhsata işlenmiş şekilde bile normalde bile polis bişey diyemez öncamları acık yaptırısan
şimdi arkadaşlar ziebart mı lumar mı iyi. ve sedan araba için ikisinin istediği fiyat nedir. hepinize kolay gelsin.
ben de ziebarttan yaptırmayı düşünüyorum da birşey soracağım ruhsata aksesuarlı diye işletsem polis birşey yapabilir mi? yaklaşık olarak ne kadra mal olur işletmek?
bu arada birşey anlatacağım geçen gün arabayla bir yere gidiyorduk yolda teftiş varmış abi inanmazsınız önümde bir tane dolmuş vardı adamın sormadığı şey kalmadı yok işte ruhsta var mı var alkol muayenesi tamamdır sonra polis sordu sordu ve bombayı patlattı araba tebeşir var mı :) dolmuşçu yok ben öğretmen miyim ne yapayım tebeşiri dedi ( bende de yok ve biraz mantıksız geldi tebeşir bulunması araçta) sonra işte polis açıklama yaptı eğer kaza yaparsan yaralıyı yerinden oynatman gerekirse yaralının ve kendi aracının yerini tebeşirle işaretlemem lazımmış hocam zaten tebeşir hemen uçar gider asfaltta kalmazki hem ben orda yerleri tebeşirlemekle mi uğraşayım yoksa hastayı hastaneye yetiştirmekle mi... neyse dolmuşçu yalvardı yakardı ama polisin canı sıkılmış herhalde cezayı yazdı herife o gün bu gündür benim arabanın bagajında 1 kutu tebeşir var :))
Focus'uma film taktırdım, Luminel marka. Autowax diye dandik bir yerde yaptırmıştım. Marka çok güzel olmasına rağmen işçilik çok kötüydü ve açık havada yaptılar, toz moz her şey girmiş içine ama yine de kalite malzeme olduğundan çok fark ettirmiyor. Araba içindeki ısıyı da düşürüyor. Önceki aracıma Kocaeli Ziebart'ta film kaplatmıştım. Hatta ön taraflar çok koyu geldiği için bir açığıyla bile ücretsiz değiştirdiler. O yüzden Ziebart'ta taktır ama Ziebart servisi de oturmuş ve yaptıkları işi anlayan bir servis olsun. Her Ziebart'ın aynı kalitede olduğunu zanetmiyorum. Bu arada beğenmeyeceğin şeyler için servis müdürüyle görüşüp değiştirmek isteyebileceğin konusunda yaptırmadan önce söz al. Ucuz mallara da hiç takılma, bir kerede 400 YTL gitsin, ne olacak
Kolay gelsin
hocam ben de arka camlara çektirmeyi düşünüyorum arka kapı camları ve arka cam ancak yasak olduğunu duydum hatta yasak diye biliyorum yasak mı değil mi
bende 3 ay kadar önce pendik sanayide 200e yaptırdım. Llumar diye bi marka. İşçiliğide gayet iyiydi. Yanlız ters bi polise gelirseniz kıllık yapıyolar söliyim. Yada çevirme gördüğünüzde hemen bütün camları açın
Ruhsata işli olanını hiç duymadım açıklama yaparmısınz
Ben ziebarttan yaptırdım işçilik çok iyi
evet çok efendi bir insan bostancı sanayide ikinci solda .fiyatlarıda uygundur uçan biri değil .Ama benim bildiğim daha evvel çektiği filmler uzak doğuydu şimdi amerikan filme geçtiyse iyi uzun zaman oldu uğrıyamadım çünkü ben..amerikan film varsa onda direk çektir..
quote:
Orjinalden alıntı: turkwell.com
bostancı sanayinde ŞENYURT var .3 sene once yaptım hala canavar.tavsiye ederim.100-150 arası
zibartta işçilik çok iyi ama fiyatta çok iyiii 250 $ dan bahsedilseydi bende zibart derdimde 50 ytl film için diyince biraz daha uygun olsun diye düşündüm ..
quote:
Orjinalden alıntı: evo9sahibi
Ben ziebarttan yaptırdım işçilik çok iyi
arkadaşlar bende düşünüyodum arabamın camlarına film çektirmeyi ama araba bu şekilde vizeden geçmiyeceğinden ve camların zarar göreceğini düşünmemden dolayı vazgeçtim. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı ?