Şimdi Ara

CAMLARA FILM YARDIM LUTFEN!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
10.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Gıcık olmamak zor ama malesef ...

Benimde 2 yıl sonra muayene..Llumar'lara polis birşey demiyormuş güvenlik filmi diye acaba muayenede kıllık yaparlarmı...
  • lazerle yaptırmak çok daha pahalı hemde heryerde yaptırmıyorlar üstelik bildiğim kadaı ile lazerle yapmak için camları söküp yapıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

lazerle yaptırmak çok daha pahalı hemde heryerde yaptırmıyorlar üstelik bildiğim kadaı ile lazerle yapmak için camları söküp yapıyorlar

Bende öyle biliyorum ama lazerdede işte ne polis derdi var nede başka birşey...
  • Bugün film yaptırdım bagaj ve arka camlara koyu ton noktalı/puanlı modeli önlere ise düz tip açık renkte çektik gayet hoş oldu ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Bugün film yaptırdım bagaj ve arka camlara koyu ton noktalı/puanlı modeli önlere ise düz tip açık renkte çektik gayet hoş oldu ...

Hocam kendinmi çektin filmleri?
  • Biraz öyle sayılır ama daha çok usta yaptı aslında ...
  • şu sayfanın en altında cam filminin 32.maddeye göre yasak kapsamında oldugu yazılmış:

http://www.izmirpolis.gov.tr/izemonline/sorulariniz/trafik.asp?sayfa=133

Bu da 30.madde:

b) (Değişik bent: 21/05/1997 - 4262/4 md.) Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs aksesuar eşya ve çıkıntıları olan araçları kullananlarla, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanan sürücüler 3 600 000 lira para cezası, İle cezalandırılırlar.

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/644.html

Kanunlarda,bazılarının dediği gibi cam filmi için maksimum %30 ışık emilimi gibi bir sınırdan falan bahsedilmemiş..Olay tamamen trafik polisinin insafına kalıyor

biz de düşünüyorduk yaptırmayı,vazgeçtik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powershot S2 -- 26 Mayıs 2008; 14:56:44 >

• Hayırlısı ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.