Şimdi Ara

Camlardaki su ve kireç lekeleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlaşılacağı üzere bu lekelerden ne yaptıysam kurtulamadım. İş yerimin çevresi parklarla çevrili ve arabayı mecburen bu parkların kenarına bırakmak zorundayım. Parkları sulamak için kullanılan fışkiyeler araçlarıda ıslatmakta ve ne berbat bir suları varsa camlar beyaz beyaz noktalarla doluyor kuruyunca. Camsil, köpük, mikrofober bez, saf su hiç biri işe yaramadı.
    Sizlerden böyle bir durumla karşılaşan ve çözen arkadaşlar varsa tavsiyelerini merakla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EustassKiD26

Başlıktanda anlaşılacağı üzere bu lekelerden ne yaptıysam kurtulamadım. İş yerimin çevresi parklarla çevrili ve arabayı mecburen bu parkların kenarına bırakmak zorundayım. Parkları sulamak için kullanılan fışkiyeler araçlarıda ıslatmakta ve ne berbat bir suları varsa camlar beyaz beyaz noktalarla doluyor kuruyunca. Camsil, köpük, mikrofober bez, saf su hiç biri işe yaramadı.
    Sizlerden böyle bir durumla karşılaşan ve çözen arkadaşlar varsa tavsiyelerini merakla bekliyorum.

Önce camınızı ıslatın sonra su alma spatulası ile çekin ve bir bezle güzelce silin. Bu şekilde geçer geçmesi lazım.

Veya gazete kağıdı ile silmeyi deneyin.
  • pcexpertt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için,yarın ilk iş deneyeceğim. Fakat bu gazete kağıdı için çizdiği v.s gibi şeyler söyleniyor o konuda şüpheliyim.

-Başka fikri veya tecrübesi olan arkadaşlardan gelecek cevaplara açığım
  • Hayır kardeşim gaste kağıdı kullanma. Cam bezi kullan. Mikrofiber olanlardan. Lekeler içinde sirke kullan. Ama lastik aksama değmesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.