Şimdi Ara

camsir makinesi yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gecen hafta LG F1281TDP 8 kg'lik model camasir makinesi almaya karar verdim. Ama makinede buharli yikama yok. Bu cok onemlimidir yikama acisindan. Ve battaniye yorgan vs camasirlari yikamak icin bu kapasite yeterli midir yoksa daha fazla kapasiiteli bir makinemi tavsiye edersiniz? Tambur konusunda da acikcasi pek bilgi sahibi degilim ama Lg'nin iyi bir beyaz esya markasi oldugunu ogrendim. Lutfen tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada cihazin fiyati:1200 tl. Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• irşad7 İ kullanıcısına yanıt
    Buhar özelliği olan bir makinam olmadığı için yorum yapamayacağım, yorgan vs için en az 65 litre tambur hacmine sahip bir makine alırsanız sorun olmaz. Ben 9kg 65 L tambura sahip bosch kullanıyorum çift kişilik yorganları çok güzel yıkıyor. Arkadaşta 12 kg samsung var litresini bilmiyorum yorganlar üzerinde deterjan izleri bırakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irşad7

Selamun aleykum arkadaslar.
    Gecen hafta LG F1281TDP 8 kg'lik model camasir makinesi almaya karar verdim. Ama makinede buharli yikama yok. Bu cok onemlimidir yikama acisindan. Ve battaniye yorgan vs camasirlari yikamak icin bu kapasite yeterli midir yoksa daha fazla kapasiiteli bir makinemi tavsiye edersiniz? Tambur konusunda da acikcasi pek bilgi sahibi degilim ama Lg'nin iyi bir beyaz esya markasi oldugunu ogrendim. Lutfen tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada cihazin fiyati:1200 tl. Yardimlarinizi bekliyorum.

Merhaba,

Siemens
    9 kg 1200 devir 63 lt tambur hacmine sahip makina 1340 tl

WM12T480TR modeli,

Dilerseniz yardımcı olabilirim. PM atın eğer ürünle ilgileniyorsanız

Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.