Şimdi Ara

Çamura Gömüldük (SS'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tip durumlarda en etkili yöntem aracı krikoya alıp çeker lastiklerin altına taş koymaktır, krikoya almadan tekerleğin altına biraz oyarak taş koymak çoğu durumda bir işe yaramaz.
  • Geçmiş olsun,o duruma düştükten sonra yol yardımının sizi öpmesi farz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray ARKAN

Bu tip durumlarda en etkili yöntem aracı krikoya alıp çeker lastiklerin altına taş koymaktır, krikoya almadan tekerleğin altına biraz oyarak taş koymak çoğu durumda bir işe yaramaz.

hocam düşündük ama kriko etki etmezdi. arabanın altı yumuşak çamur. krikoda batardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

quote:

Orijinalden alıntı: K.PAŞALI

İtince çıkmadı mı ya o kadar derin gözükmedi gözüme... geçmiş olsun.

hocam 7 erkek ittik. kıpırdamadı bile. kum olsa belki çıkarabilirdik ama çamur olduğu için yapışmıştı araç. ayrıca ittircikçe ayakkabılamız gömülüyordu. bataklık olmuş orası.

7 erkek mi
    Ağırlıktan batmışsınız siz,geçmiş olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eray ARKAN

Bu tip durumlarda en etkili yöntem aracı krikoya alıp çeker lastiklerin altına taş koymaktır, krikoya almadan tekerleğin altına biraz oyarak taş koymak çoğu durumda bir işe yaramaz.

hocam düşündük ama kriko etki etmezdi. arabanın altı yumuşak çamur. krikoda batardı.

Söylemeyi unutmuşum krikoyu vurmadan önce mutlaka zemini sertleştirmek için krikonun altına çamurun derinliğine göre sert bir madde (taş,tahta vb.) koymalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.PAŞALI

İtince çıkmadı mı ya o kadar derin gözükmedi gözüme... geçmiş olsun.

hocam 7 erkek ittik. kıpırdamadı bile. kum olsa belki çıkarabilirdik ama çamur olduğu için yapışmıştı araç. ayrıca ittircikçe ayakkabılamız gömülüyordu. bataklık olmuş orası.

7 erkek mi
    Ağırlıktan batmışsınız siz,geçmiş olsun

hocam 2 araba 11 kişiydik

ama merak etmeyin çimlerin üstünden geçerken önlemimi alıp herkesi indirdim arabadan. tek ben vardım.

• Bizim köyde çok oluyor bu. Köyde yol yardım da olmadığı için aracı bırakıp zeminin kurumasını bekliyoruz.
  • Geçmiş olsun arkadaş bu çekiciler niye bu kadar fırsatcı toplasan 20 lira mazot yakar 50'de karın olsun 150 lira nedir ya Allah ellerine düşürmesin birde yukarda okuduğum kadarıyla 7 kişi itmişsiniz 7 kişi o aracın önünü rahat askıya alır aslında çıkması lazım ama tabi ordaki şartlarıda bilmiyoruz insanın başına gelince farklı oluyor.
  • geçmiş olsun kardeş
  • Canınızı sıkmayın çekicisiz kurtulmanın yolu yokmuş zaten. Buzdan kardan daha kötü kayar balçık. Çamur değil çünkü yapışkan şekilde balçık olmuş orası. Lastiklerin dişleride kapanmış çamurdan ve bir kabak lastik gibi çekişi sıfıra inmiştir. Tek çare bagajda zincir falan olsaydı eğer bu sayede çıkabilirdiniz belki ama itsenizde, taş koysanızda çıkamazısnız. Çekici yerine bir arkadaşınızı çağırıp halatla çekseyediniz belki çıkarabilirdiniz.
  • Geçmiş olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhuriyet'in ilanından sonra İstanbul'da bir resepsiyon verilir, dünya ülkelerinin elçileri ve ataşeleri de davet edilir. Davet güzel bir atmosferde devam etmektedir, fakat İngiliz ataşesi olan binbaşının bakışları Mustafa Kemal'in gözünden kaçmaz. Bütün davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır ve bakmaya devam etmektedir.

Ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir. Yaver, Mustafa Kemal şöyle der:

-Paşam kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da Mustafa Kemal'in Çanakkale'de babasını öldürdüğünü söyledi.

Bunun üzerine Mustafa Kemal şöyle der:

-Git sor bakalım, babasının Çanakkale'de ne işi varmış?
  • 2 3 ay önce bende kalmistim böyle biryerde Kar yagmisti onun altinda cim varmis camur gibi farketmedim girdim dedim geri cikayim cikamadim öyle kaldim yoldan gecenlerden 10 kisi civari sagolsun kurtadik. Hatirladikca gülüyorum..

Gecmis olsun.
  • Terios ile 16:00'da kürtüğe saplanmıştım, 18:00'a kadar kendi imkanlarımla kurtulmaya çalıştım başaramadım. Jandarmayı arayıp acil durum yardımı isteyecektim ki Turkcell görevlisi Mitsubishi L200 4X4 ile baz istasyonu bakımına gidiyormuş yardım istedim sağolsun Terios'a arkadan halat bağladık ve aracımı kurtardı.

Çamura Gömüldük (SS'li)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

o değilde oraya ne amaçla girdiğinizi merak ettim :)

İlk mesajda da söylediğim gibi. Normalde araba yolunun gitmediği bir sahil var orada. Kimsenin tesadüfen gidemeyeceği bir yer. Sessiz sakin bir yer. Arada sırada gidiyoruz oraya. Hafif müzik muhabbet bira falan güzel gidiyor.

Geçmiş olsun ancak belki de iyi bir şey olmuş. Orada bir güzel içip belki birinin canını belki de kendi canınızı alacaktınız içkili araç kullanarak.

Aracı kullanacak kişi içmeyecekse o ayrı, ama pek ihtimal vermiyorum öyle kafa dengi ortamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Geçmiş olsun arkadaş bu çekiciler niye bu kadar fırsatcı toplasan 20 lira mazot yakar 50'de karın olsun 150 lira nedir ya Allah ellerine düşürmesin birde yukarda okuduğum kadarıyla 7 kişi itmişsiniz 7 kişi o aracın önünü rahat askıya alır aslında çıkması lazım ama tabi ordaki şartlarıda bilmiyoruz insanın başına gelince farklı oluyor.

ön taraftan 7 kişi kaldırmayı denedik. ama yerler balçık gibi olduğu için tekerlekler yapışmıştı çamura. ve biz yukarı doğru kuvvet uyguladıkça ayaklarımız çamura baktıyordu. o hareketi denedikten sonra olmayınca ilk kez kendimi o kadar çaresiz hissettim

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

o değilde oraya ne amaçla girdiğinizi merak ettim :)

İlk mesajda da söylediğim gibi. Normalde araba yolunun gitmediği bir sahil var orada. Kimsenin tesadüfen gidemeyeceği bir yer. Sessiz sakin bir yer. Arada sırada gidiyoruz oraya. Hafif müzik muhabbet bira falan güzel gidiyor.

Geçmiş olsun ancak belki de iyi bir şey olmuş. Orada bir güzel içip belki birinin canını belki de kendi canınızı alacaktınız içkili araç kullanarak.

Aracı kullanacak kişi içmeyecekse o ayrı, ama pek ihtimal vermiyorum öyle kafa dengi ortamda.

merak etmeyin arkadaşlar bira aldı. biz 2 şöför olarak 4 tane büyük redbull aldık. Şuana kadar hiç alkollü araç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum. zaten oraya sık sık gideriz, ilk kez yaptığımız birşey değil. hiç sorunda çıkmadı daha önce.

belkide iyi birşey olmuş dediniz. iyi olan tek şey, bu konuda tecrübe edinmiş oldum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Geçmiş olsun arkadaş bu çekiciler niye bu kadar fırsatcı toplasan 20 lira mazot yakar 50'de karın olsun 150 lira nedir ya Allah ellerine düşürmesin birde yukarda okuduğum kadarıyla 7 kişi itmişsiniz 7 kişi o aracın önünü rahat askıya alır aslında çıkması lazım ama tabi ordaki şartlarıda bilmiyoruz insanın başına gelince farklı oluyor.

ön taraftan 7 kişi kaldırmayı denedik. ama yerler balçık gibi olduğu için tekerlekler yapışmıştı çamura. ve biz yukarı doğru kuvvet uyguladıkça ayaklarımız çamura baktıyordu. o hareketi denedikten sonra olmayınca ilk kez kendimi o kadar çaresiz hissettim

Tabi orda kalmanın verdiği can sıkıntısı dediğiniz gibi çaresizlik gerçekten çok sıkınlı.

• Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TERİOS55

Terios ile 16:00'da kürtüğe saplanmıştım, 18:00'a kadar kendi imkanlarımla kurtulmaya çalıştım başaramadım. Jandarmayı arayıp acil durum yardımı isteyecektim ki Turkcell görevlisi Mitsubishi L200 4X4 ile baz istasyonu bakımına gidiyormuş yardım istedim sağolsun Terios'a arkadan halat bağladık ve aracımı kurtardı.

Çamura Gömüldük (SS'li)

Samsun'un neresi burası?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.