Şimdi Ara

Can Emme rün dizimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Can emme rün page dizmek istiyorum. Mantıklı rün sayfası önerilerinizi alırsam ikrama geçer.
    İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza besiktas -- 29 Ekim 2013; 15:50:23 >

• harras run page derken ? range arttıran rün falan çıktıda bizmi bilmiyoz
  • Pardon yanlış şeyden bahsetmişim dalgındım sanırım. CAN EMME rün page diyecektim. Fiddlesticks,Vladimir tarzı karakterler için dizeceğim.
  • Büyüklerden 2 tanesini life steal yap bu kadar konu açılacak durum yok yani

Edit: dediğin spell vampmış sanırım :D Attığın diğer yorumu okumadım. O rünlerin nasıl dizileceği hakkında bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 29 Ekim 2013; 15:54:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Büyüklerden 2 tanesini life steal yap bu kadar konu açılacak durum yok yani

Edit: dediğin spell vampmış sanırım :D Attığın diğer yorumu okumadım. O rünlerin nasıl dizileceği hakkında bilgim yok

aynen bahsettiğim şey spell wamp deniyor sanırım can emme rün dizimi. bu çeşit güzel bir rün dizilişi olan arkadaş el atarsa iyi olur :) teşekkür ederim yine de
  • Pek gerekli değil bence spell wamp rünleri alanda görmedim açıkcası.Life steal alanlar genellikle adc ve solo topta sustaini olmayan herolarda kullanıyorlar.Vladimir vs nin yeteri kadar sustaini var boşa para israfı o rünler.
  • Life Steal can çalma olarak

quint.. life steal
    marks... ad
    seals... armor
    glyhp.. magic resist per level

Spellvamp Can emme olarak

quint.. Spellvamp
    Marks.. magic penetration
    Seals... Armor olabilir
    Glyhps... ap per level veya flat magic resist tavsiye ederim..

Daha iyi sonuç istersen internetteki profesyonel oyuncuların paylaştığı rehberlerden bakabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORANGEandLEMON -- 29 Ekim 2013; 16:55:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.