Şimdi Ara

Can sıkıntısına birebir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevdim bunu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

yav böyle oyunmu olur bilader bitane ayı aldım tam böyle ninja mislali hoplayip zipliyacağiz aksiyona gireceğiz o da ne oyun 5 kere oyananıyor

herkese selamlar. haşin zaten işin rengi orda hacı. öyle durmadan sabaha kadar oynasan olayın bir çekiciliği kalmıyor sıkılıyorsun ama bunda yok işte istesende oynayamıyosun fenamı :) komutan :)
  • dünden beri inanılmaz katılım olmuş. sırf bizim forumdan 45 arkadaşımız katılmış. 1 günde bu sayıya ulaşabiliyorsak eğer. 1 ayın sonunda ulaşacağımız rakamı düşünemiyorum bile. yine millet olarak bir oyunu daha ele geçirmiş olacağız.

aklıma değişik bir fikir geldi. herkes oyundaki adının sonuna _tr veya TR gibi bir kısım ekleyebilir. böylece hem forumumuza özel bir nick grubu oluşturmuş oluruz hemde kurmayı düşündüğümüz klan bir Türk klanı olarak diğerlerinden ayrılır. Sizce nasıl bir fikir?
  • Boyuna experience düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARK TOWER

Boyuna experience düşüyor.

nasıl düşüyor komutan anlamadım?
  • Arkadaşlar oyun çok saçma hiç denemeyin.16lvl karakterim var sonradan çok sıkıyor.Arkadaş sizin sayenizde pupil(1exp) kazanmak istiyor.Oyuna ilk başladığınızda 6 dövüş hakkınız olur.Sonraki günler 3'e düşer.Ve her gün 3 dövüş hakkıyla anca 10-15bin yılda 1.nin seviyesine ulaşırsınız.İlk zamanlar 10 lvl falan yaparsınız.Sonra pupil yapma yöntemi başlıyor.Ben pupil yaparak 16lvl oldum.Pupil için de ip değişmek gerekiyor.Oyunun ilk sıralarında olanlar ya sitesine falan koyuyor linkleri ya da kendileri ip değiştirerek pupil yapıyorlar.Silah vs. şans eseri lvl atladıkça geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Arkadaşlar oyun çok saçma hiç denemeyin.16lvl karakterim var sonradan çok sıkıyor.Arkadaş sizin sayenizde pupil(1exp) kazanmak istiyor.Oyuna ilk başladığınızda 6 dövüş hakkınız olur.Sonraki günler 3'e düşer.Ve her gün 3 dövüş hakkıyla anca 10-15bin yılda 1.nin seviyesine ulaşırsınız.İlk zamanlar 10 lvl falan yaparsınız.Sonra pupil yapma yöntemi başlıyor.Ben pupil yaparak 16lvl oldum.Pupil için de ip değişmek gerekiyor.Oyunun ilk sıralarında olanlar ya sitesine falan koyuyor linkleri ya da kendileri ip değiştirerek pupil yapıyorlar.Silah vs. şans eseri lvl atladıkça geliyor..

iyide trabzonsporlu kardeşim yukarıda zaten söyledik elli defa basit bir oyun dedik, günlük kapışma hakkın var sınırlı dedik, saatlerce kascak bişe yok dedik. heralde oyuna katılmak isteyen bunları okur öyle gelir dimi. yani senin gibi düşünen ve öyle oyun sevenlerde knight online oynasınlar sınırsız 24 saat karakter kassınlar. burdan tekrar söylüyorum gayet basit, iddiasız ve sıradan bir oyun bu. günümüzün full kasmalı oyunlarından sıkılan ben gibi insanlara hitap ediyor yani.

• selam herkese
  • 9. levelim bitmek üzere :)
  • herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. bugun sanırım pek kimse takılmıyo foruma?
  • oo 99 kişi olmuşuz benim grubumda resmen zirveye oynuyoruz arkadaşlar :)
  • EVET ARKADAŞLAR NİHAYET BEKLENEN BÜYÜK GÜN GELDİ SONUNDA DONANIM HABER FORUMUNDAN SİZ DOSTLARIMIZ SAYESİNDE KENDİ KLANIMIZI KURMUŞ BULUNMAKTAYIZ. ADI DH İMPARATORLUĞU (DONANIM HABER'İN KISALTILMASI). HEPİNİZİ KLANIMIZIA ÜYE OLMAYA VE DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM. HAYDİ GÖSTERELİM HERKESE FORUMUMUZUN GÜCÜNÜ.

ÖZEL NOT: BAZI ARKADAŞLARIMDAN GELEN SORULAR ÜZERİNE AÇIKLAMADA BULUNMAK ZORUNDA KALDIM. BU OYUNUN VE OLUŞUMUN DONANIM HABER YÖNETİCİLERİ VE SİTESİYLE HİÇBİR RESMİ İLGİSİ YOKTUR. TAMAMEN BU FORUMA GÖNÜL VERMİŞ OLAN BEN VE BENİM GİBİ DOSTLARIMLA UĞRAŞILAN BİR HOBİDİR.

• bu arada klana üye olabilmek için konunun en üstünde belirttiğim adrese girmeniz ve klana üye ol butonuna tıklamanız gerekmektedir. hepinizi bekliyorum.
  • Karakterimin adı MamutDeviren. Bir balta çıktı 60-70 falan vuruyor
  • ya durup dururken yanıma köpek gibi bişi verdi bu 1 levelim bu arada

2 tane oldu bu şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 1 Ağustos 2009; 3:09:09 >
  • harika bi oyun world of warcraft da 80 level karekterim vardı full itemli bu oyunu görünce wow oynadıgım zamana yazık dedim şimdi wow u bıraktım bunu oynuyorum 100 level brute charım var
    can sıkıntısına nesi birebir yapıcakların en fazla 5 dk sürer...
  • birinle vs attim adamin kopegi öldürdü beni :( nasi köpek alacaz??
  • ya köpeği ayıyı fln rastgele veriyor. sen bişey yapamıyosun onları almak için :) deedim ya arkadaşlar oyunu farklı klanda bu zaten :)
  • ya bu arada arkadaşlar klana henüz sadece 1 kişi katılmış. hadi biraz daha hareketli olun. forumumuza yakışan bir işe imza atalım ve 1 numaralı klan biz olalım
  • bakın yeni arkadaşlarım için tekrar anlatayım önce şu adrese giriyorsunuz

Can sıkıntısına birebir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.