Şimdi Ara

Can sıkıntısına birebir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanılmaz keyifli ve bağımlılık yapan bir oyun. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için birebir. Karakterinizi gün gün geliştiriyorsunuz. İsterseniz klan kuruyor isterseniz bir klana katılıyorsunuz. çok keyifli :) aşağıdaki linke tıklayarak katılabilirsiniz. açılan ekranda isim yerine istediğiniz bir nick giriyor daha sonra isterseniz görünümünüzü değiştirip -validate- yazan yere tıklayarak oyuna başlıyorsunuz. üyelik kayıt vs. gerektirmeyen oldukça sade fakat zevkli bir oyun.

http://fxemre.mybrute.com

**** olan yere birleşik olarak my brute yazıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpashax -- 22 Temmuz 2009; 23:47:28 >

• **** olan yer ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

**** olan yer ne?
    ***** olan yere birleşik şekilde my brute yazıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpashax

Alıntıları Göster
    birçok arkadaşımız katılmış. bu gidişle biz donanımhaber olarak kendi klanımızı bile kurabiliriz :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hoca Ben Bişey Anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Hoca Ben Bişey Anlamadım

Alıntıları Göster
    Değişik bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Hoca Ben Bişey Anlamadım

Alıntıları Göster
    anlamıcak bişe yok ya komutan. ilk girişteki type here yazan yere bi isim yazıyosun. sonra altındaki validate yazan yere tıklıyosun. eğer daha önce biri senin yazdığın ismi aldıysa zaten sistem kabul etmiyor. sonrada karakterini arenada biriyle kapıştırıyosun olay bu :D karakter geliştikçe silah vs bişeyler alıyo işte. çok basit ve sade bir oyun. o yüzden benm çok hoşuma gitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Can sıkıntısı ssli
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

anlamıcak bişe yok ya komutan. ilk girişteki type here yazan yere bi isim yazıyosun. sonra altındaki validate yazan yere tıklıyosun. eğer daha önce biri senin yazdığın ismi aldıysa zaten sistem kabul etmiyor. sonrada karakterini arenada biriyle kapıştırıyosun olay bu :D karakter geliştikçe silah vs bişeyler alıyo işte. çok basit ve sade bir oyun. o yüzden benm çok hoşuma gitti.

Alıntıları Göster
    Silahı nasıl kullanıcaz ya?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hep yeniliyorum.

• Bunu Skytürkün site tanıtımında görmüştüm saçma bi oyuna benziyor ama bi bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro-G

Bunu Skytürkün site tanıtımında görmüştüm saçma bi oyuna benziyor ama bi bakayım
    Sonunda silah işini çözdüm.Güzel oyun ya hoşuma gitti.2-3 kez yendim gerisinde yenildim xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: @İskender Büyük

Sonunda silah işini çözdüm.Güzel oyun ya hoşuma gitti.2-3 kez yendim gerisinde yenildim xD

Alıntıları Göster
    evet aslında dedimya çok basit ama çok zevkli diğer günümüz oyunları gibi karmakarışık değil. mesela silahı karakterin keyfi isterse kullanıyo yoksa kullanmıyo. karaktere müdahele edemiyosun.. buda olaya ayrı bi renk katıo. :)
  • quote:

evet aslında dedimya çok basit ama çok zevkli diğer günümüz oyunları gibi karmakarışık değil. mesela silahı karakterin keyfi isterse kullanıyo yoksa kullanmıyo. karaktere müdahele edemiyosun.. buda olaya ayrı bi renk katıo. :)

Alıntıları Göster
    hocam 5 karşılaşmadan sonra bitiyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmmortal00

Alıntıları Göster
    Ben bunu oynamıştım ya. 7 level karakterim vardı. MamutDeviren di hatta nicki
  • quote:

Alıntıları Göster
    yani o günlük müsabaka hakkın. yani hakkını doldurunca bir sonraki günü bekliyorsun. ancak bu arada başkaları senle kapışabiliyor tsbiki.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ya Silahı Seviye Atladıkçamı alıyo bide bi kızda ayı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Ben bunu oynamıştım ya. 7 level karakterim vardı. MamutDeviren di hatta nicki

komutan senin nickte çok yahşiymiş yani. mamut deviren haha :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: _uLuC_

evet komutan silahı seviye atladıkça ve karakterin özelliğine göre alabiliyor. bazende yanına ayı, kurt vs yardımcı hayvanlar veriyor. hatta 2 tanede olabiliyor bunlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _uLuC_

evet komutan silahı seviye atladıkça ve karakterin özelliğine göre alabiliyor. bazende yanına ayı, kurt vs yardımcı hayvanlar veriyor. hatta 2 tanede olabiliyor bunlar

Alıntıları Göster
    neyse arkadaşlar bu gecelik benden bukadar. yarın tekrar görüşürüz. hem şu klan olayını konuşuruz belki ;)

• quote:

neyse arkadaşlar bu gecelik benden bukadar. yarın tekrar görüşürüz. hem şu klan olayını konuşuruz belki ;)

Alıntıları Göster
    yav böyle oyunmu olur bilader bitane ayı aldım tam böyle ninja mislali hoplayip zipliyacağiz aksiyona gireceğiz o da ne oyun 5 kere oyananıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.