Şimdi Ara

burn in sorunu ve çözümü nedİr ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
13.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben galaxy s 2 kullanıyorum 7 ay önce aldım telefonu . ekranı yan yatırınca dik konumda iken duran bildirim çubuğu yerinde mavi bir saydamlık oluyor .. aynı renkte koyu olarak bulunan kısımlarda bu sorun oluşabiliyormuş . bu saydamlık beyaz arka planlarda gözüküyor diğer renklerde herhangi bir sorun yaratmıyor. bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilrse sevinirim teşekkürler

• Su an senin boyle demenle telefonu yan cevirdim ve evet aynen dedigin gibi bildirim cubugunun eski yerinde komple bi saydamlik var izi oraya cikmis gibi

Bir de benim s2 yi arkadasin s2 sinin yanina koyunca onun beyaz rengi daha bi beyaz benimki daha soluk duruyor edit parlaklik sartlarinda bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet dostum bu bir zaman sonra her amoled ekran kullanan cihazda oluyor fakat çözümü nedir bilmiyorum kalıcı olmadığını duydum şimdilik moral bozmaya gerek yok
  • bu sorunu ve çözümünü bilen kimse yok heralde ..
  • Amoled elde patlamaz insallah

• inş ama kalıcı olduğunu düşünmüyorum umarım bi çözümünü bilen birileri vardır
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpisiko41xx

up

Hangi rom kullanıyorsun,stock or custom ? Galaxy s te denendi,sorun yok

Piksel tembelliği olabilir
  • quote:

Ben galaxy s 2 kullanıyorum 7 ay önce aldım telefonu . ekranı yan yatırınca dik konumda iken duran bildirim çubuğu yerinde mavi bir saydamlık oluyor .. aynı renkte koyu olarak bulunan kısımlarda bu sorun oluşabiliyormuş . bu saydamlık beyaz arka planlarda gözüküyor diğer renklerde herhangi bir sorun yaratmıyor. bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilrse sevinirim teşekkürler

Bende de ayni sorun mevcut malesef...

• Piksel tembelligi olabilir belkide turkcede oyle geciyordur adı.. Bu msji yazmadan belki cogu kisi farkinda degildi ama cozumunu bulabilirsek herkes faydalanir.

• quote:

Piksel tembelligi olabilir belkide turkcede oyle geciyordur adı.. Bu msji yazmadan belki cogu kisi farkinda degildi ama cozumunu bulabilirsek herkes faydalanir.

Super Amoled Plus a özgü bir durum heralde,ilk nesil super amoled de böyle bir sorun yok,ilginç

Fotoğraf makinası ile ss atabilirmisin ?
  • http://oi52.tinypic.com/149b76o.jpg bu resmi bulabildim . Ayni bu sekil sorun..

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenon_06

quote:

Piksel tembelligi olabilir belkide turkcede oyle geciyordur adı.. Bu msji yazmadan belki cogu kisi farkinda degildi ama cozumunu bulabilirsek herkes faydalanir.

Super Amoled Plus a özgü bir durum heralde,ilk nesil super amoled de böyle bir sorun yok,ilginç

Fotoğraf makinası ile ss atabilirmisin ?

Samsung Jet,Samsung Wave ve Galaxy S. 3 telefonda Amoled temelli ve 3 telefonda da *#0*# yapıp test menüsünde mavi renkte baktığınızda üst barınızn karaltısını görebilirsiniz.Ne yazık ki Amoledlerin sıkıntısı bu.Sırf bu yüzden S3 almaya çekiniyorum.

• Evet dostum *#0*# yaparak bakmistim bende fakat bazi yabanci sitelerde sorunun geçici oldugunu okumustum çozumunu bilemiyorum ama ..

• Up

• Çözüm geçici falan değil.Ancak serviste ekran değişimiyle çözülüyor ki zamanla aynı olay yine gerçekleştiğinden bir çare olmuyor.Sanki telefon ekranının üst katmanı içeriden deforme ediliyormuş gibi.
  • Bir şey soracağım, şimdi o en üstteki status bar gibi ekranda sürekli duran kapanmayan başka bir buton falan olsa, zamanla o butonun durdugu yerde de mi izi çıkacak ?
  • Ekranın o kısmı aktif şekilde kullanılmayınca oluştuğunu ve o kısım aktif olarak kullanıldığında geçici olduğunu okumuştum. ayrıca bir buton eklesen zamanla o buton da belirir.
  • Sorun garantiye verilerek çözuldu 2 gun once verildi bugun elimdeydi o yonden çok iyiler ve tertemiz bir iş cikarmslar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.