Şimdi Ara

STALKER 2 çökme ve performans sorununu çözecek yama geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • STALKER 2 çökme ve performans sorununu çözecek yama geliyor
    GSC Game World’ün harika çıkış yapan oyunu S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, performansıyla oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı. Sistemi çok iyi olanlar dahi çökme ve başka sorunlarla karşı karşıya kaldı. Siz de STALKER 2 çökme ve performans sorunu yaşadıysanız çözümü aramanıza gerek yok; önümüzdeki hafta yayınlanması planlanan yamayla çoğu sorun giderilecek.

Ayrıca Bkz.STALKER 2: Heart of Chornobyl PC sistem gereksinimleri açıklandı

STALKER 2 yama ile çözülecek sorunlar

Güncelleme, bellek ayırma hatalarıyla ilgili kritik çökmeleri düzeltmeye odaklanacak. Ana görevde ilerlerken karşılaşılan sorunlar, ara sahneler ve grafik sorunları, kullanıcı arayüzündeki tuhaflıklar dahil olmak üzere birçok sorun için düzeltilecek. Geliştiricinin önümüzdeki hafta gelecek yamayla düzeltileceğini belirttiği sorunlar şu şekilde:

• Çökme düzeltmeleri: Oyunun beklenmedik şekilde kapanmasına neden olan sorunlar ve bellek ayırma hataları, özellikle işleme, görevlerle ilgili ara sahnelerde

• Ana görev ilerleme düzeltmeleri: Ana görev ilerlemesini engelleyen birkaç hata, NPC’lerin nesnelerde sıkışması, yanlış görev işaretçileri, görev ara sahneleriyle ilgili sorunlar. Ana görevlerin düzgün geçişler sağlamak üzere revizyonu

• Oynanış ve denge ayarlamaları: Yükseltme takılı silahların fiyatının eklentileri olmadan değerine kıyasla düzeltilmesi. NPC davranışları

• Ara sahneler ve görsel düzeltmeler: Yüz animasyonları ve NPC’lerdeki hataların düzeltmesi. Görsel efektlerin kalitesi ve kararlılık iyileştirmeleri

• Softlock düzeltmeleri: Kontrolcüden oynarken mühimmatı yanlış yuvaya yerleştirdikten sonra takas ekranının kapatılmaması sorunu

• Kullanıcı arayüzü iyileştirmeleri: Diyaloglar sırasında görev bildirimleri artık doğru şekilde gösteriliyor

• Düzeltilmiş metinler ve eksik etkileşim istemleri

GSC Game World, A-Life simülasyon sistemini çevreleyen sorunların daha sonraki bir güncellemede çözüleceğini söyledi. Stüdyo, 2025’te gelecek yeni içerikleri merak edenler için Aralık ayında bir yol haritası yayınlayacak.

Kaynak:https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/4455843903878203415

• 1 saat dayanabildim dayanıp oynayabilen bordo berelidir.

• 1

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben 2 saat oynadım. Konsolda da düzeltmeler ihtiyaç var. En çok yaşadığım sorun, ölünce görev bug a giriyor bazen. Save dosyasından geri başlamak gerekiyor.

• 10 saate yakın oynuyorum, bazı hatalar gerçekten çok can sıkıcı, ama bunları düzeltirlerse gerçekten efsane olur, grafikler epic ayarlarda hdr açık çok iyi. Oyunda atmosfer ve yalnızlık hissini iyi vermişler

• bir yaması çıkmıştı zaten. hata alanlar o yamayı yükledikten sonra mı halen oynayamıyor ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt

ona bakılırsa adamlar reshade modlar da çıkardılar ama bakalım update nasıl gelecek. eğer görüntüler iyileşirse ben yükleyip deneyebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 26 Kasım 2024; 20:27:58 >
  • Oynamayı etkileyecek kadar bir hata ile karşılaşmadım , saatlerce oynadım , yüksek özellikli sistemle oynaması efsane olur

• 15 saattir oynuyorum. Rtx 3080 2k ultra ayarlarda 55-75 FPS arası alıyorum. Hiç bir hata ile karşılaşmadım. Oyun akıyor çok beğendim. Resmen başka oyunlardan elimi ayağımı çekmiş durumdayım. Türkçe destekli geldiği için yapımcıya çok teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.