Şimdi Ara

Gta 5 V ortamın geç/sonradan yüklenmesi sorunu çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
23.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu sorunu 2 hafta civarı yaşadım ve internette kaliteli cevaplar bulamadım. çoğu oyunda olduğu gibi basit bir iki ise yaramayan direktifle çözüm önerisi yapılmış ki bunlar ben denedigimce işe yaramıyor.

Benim çözümüm illa doğru değildir yada başka yerde yazılmış ben görmemiş olabilirim.

Sorun arabayla hız yapınca yada normal bir anda bilgisayar yeterli olmasına rağmen gta v de ortamın geç yüklenmesi yada yüklenmemesi.

çözümü şöyle buldum:
    ilk önce nvidia nin programına girdim oyunu optimize ettim hepsini high vs olacak sekilde ayarladı girdim fps 50 üstü (yanlış hatırlamıyorsam) ama ortam geç yükleniyor. Neyse hepsini normal e yani oyunun izin verdiği en düşük ayara getirdim gene aynı fps de aynı , sorunda devam ediyor. Msi after burner indirdim girdim gpu 75 derece %99 kullanım(bu değerler gpu için normal). işlemciler %100 de. belliki işlemci dar boğaz oluyor. Benim işlemi 4510 u . ben dedim herhalde u işlemci buraya kadarmış yetersiz geldi falan. Nette başka bir sorunu araştıren vsync yi açmadan çoğu işlemci o oyunun altından kalkamaz diye bir yazı okudum ( ortam sorunu değil başka bir sorunu araştırıyordum) girdim vsync ye half yaptım. bu ne demek bilmiyorum ama herhalde 30 fps sınırı. ben bunu köşe yumşatma falan sanıyordum. ilk kurduğum hafta sorun olmamıştı zaten ben fps artsın diye bunu kapadım muhtemelen :) neyse on yapınca 60 limiti koyuyor herhalde işlemciler gene %100 half yapınca 4 işlemci çekirdeğide %30 lara düştü. Zenterno ile tüm haritayı turladım %90 a anca geliyor ve görünür bir ortam yükleme sorunu yok.

benim çözümüm bu. Nette yok efendim görev yöneticisine gelin ordan gta v exe i bulun önceliğini yüksek yapın demeleri bir işe yaramıyor . zaten o tür sitelerde 2. cevapta hemen hazırdır. oyunun korsansa ondandır orjinallerde sorun olmaz vs . Sitelerde yazar bide ...... sorunu (çözüldü) . .....(%100 çözüm) . Sorun fps limitindeymiş herhalde.Ben hiçbir yerde cevap bulamadım 1 hafta oyunu oynamadım. sildim kurdum düzelmedi.(buda 3. popüler cevaplarıdir , sil kur kesin düzelir)

sistem gereksinimlerim imzamda var. Bu sorunu yaşayanlar dediğim vsync ayarını half yaparsa sorun düzelecektir. Eğer hala devam ediyorsa ayar kısmayı deneyin. Hala devam ediyorsa msi after burner indirip işlemcinin % sine bakın. %100 de ise bu hatayı veriyor. Bu sorun hdd den kaynaklı değil. bir yerde biri öyle yazmış 5400rpm hdd yeterli gelmiyor falan diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 19 Temmuz 2015; 2:24:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HOCAM NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR ALLAH RAZI OLSUN AYLARDIR GEZİYORDUM BU SORUNU ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.