Şimdi Ara

STALKER 2 için optimizasyon sorununu da çözen büyük yama yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • STALKER 2 için optimizasyon sorununu da çözen büyük yama yayınlandı
    GSC Game World, STALKER 2’de oyun deneyimini bozan yaygın hataları kabul etti ve birçok sorunu çözen iki yama yayınladı.

Ayrıca Bkz.STALKER 2’nin satışları 1 milyonu aştı

STALKER 2 Patch 1.0.1 ile düzeltilen önemli sorunlar

STALKER 2 1.0.1 ve 1.0.2 yaması, geliştirici ekip tarafından hızlı bir şekilde yayınlandı. İlki, çeşitli optimizasyonlarla birlikte A-Life sistemini iyileştirirken, ikincisi altı farklı görev için hata düzeltmelerini hedefliyor.

• Yapay zeka düzeltmeleri: NPC’lerle ilgili birçok sorun düzeltildi

• Optimizasyon düzeltmeleri: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION sorunu dahil 100 farklı çökme sorunu düzeltildi

• Ses düzeltmeleri: Savaş bittiğinde müziğin çalmaya devam etmesi dahil ses sorunları düzeltildi

• Denge ayarlamaları: Silah ve zırh onarım fiyatı düşürüldü, zırh dayanıklılığı artırıldı, görevlerden para ödülleri artırıldı, yükseltilmiş fiyatların satış fiyatı düzeltildi

• Savaş dengesi:  Bazı görev öğelerinin ağırlığı azaltıldı, Et uzuvlarına gelen vuruşlardan kaynaklanan hasar artırıldı, Silah ve bıçakla yakın dövüş mesafesi artırıldı

• Karakterler: NPC modelleri ve animasyonlarında bazı küçük düzeltmeler yapıldı

• Ara sahneler: Eksik görüntüler, animasyon sorunu dahil 20 farklı hata düzeltildi

• Oyun ayarları ve menüler: Nvidia Reflex Düşük Gecikme seçeneğinin oyunun sonraki başlatılışlarında kaydedilmemesiyle ilgili sorun düzeltildi

• Etkileşimli nesneler: Fizik sorunları, eksik iç kapılar düzeltildi

• Ana ve yan görevler: Belirli koşullar altında karşılaşılan çok sayıda görev engelleyici ve hata çözüldü.

• Açık dünya deneyimini etkileyen 50 sorun düzeltildi

• Oyuncu rehberliği, donanım ve silahlara ilişkin sorunlar giderildi

• Seslendirme ve yüz animasyonlarına ilişkin sorunlar düzetildi

• Dünya: Titreyen dokular düzeltildi, görevler sırasında belirli yerlerde takılıp kalma sorunları çözüldü, karşılaşma sırasında NFC davranışları düzeltildi

STALKER 2 1.0.2 yaması ile de özellikle On the Edge, A Minor Incident ve Just Like the Good Old Days görevlerindeki önemli hatalar düzeltildi.

Kaynak:https://wccftech.com/s-t-a-l-k-e-r-2-heart-of-chornobyl-receives-two-patches-focused-on-bug-fixes-optimizations-and-much-more/
    Kaynak:https://store.steampowered.com/news/app/1643320/view/4455844537830474746

• Daha çook gelecek güncellemeler

• Oyunu satın alıp kuranlar bu güncellemeden sonra neler değişti yazabilirse merak eden oyuncular bilgilendirme olur, google'daki aramalarda DH forum yorumları çıkıyor, çoğu zaman yorumlarda incik boncuk birçok şey konu ediliyor ve önceden bilgi sahibi olmak güzel bir şey.

• İnsan merak ediyor bu kadar düzeltme yapılacaktı neden oyun yıllarca ertelendi

• Final patch gelene kadar oynanmaz .
    Oyuncumuyuz beta tester mıyız belli değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimizasyon halen leş durumda. 2 güncelleme geldi neredeyse hepsi bug fix. Oyunun Şu an ki durumu iyi değil. Cyberpunk gibi duzeltilirse bir kaç seneye oynanır onun haricinde bitmemiş bir oyun için zaman harcamaya değmez. Zamanında TL ile uygun fiyata almamış olsam iade ederdim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7700xt-32 ram-5600

FSR quality, fg açık 60-80 arası alıyorum.Kasabaya girince fps 40 civarına düşüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun nasıl arkadaşlar x box almak için bir sebep mi?

• optimizasyon sorunu yaşayan arkadaşlar buradan mod indirebilir.
    nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobyl
    Optimized Tweaks S.2 - Reduced Stutter Mouse Fix Improved Performance Lower Latency
    https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/7
    nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobyl
    Mods at S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/?BH=0

• her seferinde akıllanmayıp prepurchase yaparak beta tester olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum, sayelerinde 1 sene sonra tam olarak patchlenmiş ve sorunsuz oyunlar oynuyoruz.

• Hangi optimizasyon sorununu çözmüş bu yama?

O zaman ben başka oyunu oynuyorum,bende halen ağır optimizasyon sorunları var çünkü. Haberi yapan her kimse önce bi oyunu oynasın,bakalım yazdıklarına kendisi inanacakmı sonra?

• Fps dropları çok yaşadım ve bazen bug, yapay zekanin saçmalamasını da çok gördüm ama oyun ona rağmen kendini oynatıyor, oynayış ve çatışma hissi çok hoşuma gitti, envanter yönetimi ve zorluğuda gerçekten oyunu kendine bağlıyor, ayrica grafikler assetler çok güzel manzaralarda harika

• Berringer B kullanıcısına yanıt

adamlar savaşın ortasında oyun geliştirdiler, ekiplerinden birini kaybettiler bence yine de büyük başarı bu oyun bunca zorluğa rağmen çıkardılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.