Şimdi Ara

The Witcher 3 Bozuk Kaplamalar ve Güncelleme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Witcher 3 - Wild Hunt (Game of The Year Edition) oyununu uzun zamandır korsan olarak oynuyordum en son da Steam'dan aldım ve Steam'dan da bitirme niyetiyle oyuna 3. defa başladım. Oyunu en başlarda oynarken hiç bir sorun yoktu eskisi gibi oynuyordum lakin oyunda 15. 20. saatleri aştığımda oyunda bazı bozuk kaplamalar meydana gelmeye başladı sebepsiz bir şekilde olmaması gereken yerlerde duvarlar oluyordu ve o duvarların içinden geçebiliyordum. Sorundan iyice canım sıkılmaya başlamıştı ve bilgisayara format atmaya karar verdikten sonra oyunu tekrar indirmeye karar verdim. Oyunu indirdim hiç bir sorun yoktu lakin 55. 60. saatlere doğru gelip Skeligee Adalarına geldiğimde oyunu açmaya çalıştığımda ekranda hiç bir şey çıkmıyor oyun açılmıyormuş gibi gözüküyor ama Görev Yöneticisini açtığımda oyun arka planda çalışıyor gibi gözüküp işlemcimden yiyordu ben de oyunun eksik dosyalarını kontrol etmesini istedim Steam'dan ve ettikten sonra tamı tamına 20GB eksik dosya bulduğunu ve bu dosyaların yeniden indirilmesi gerektiğini söyledi tamam dedim eyvallah indirdim lakin bu indirmeyi yapıp oyunu açtığımda da bahsettiğim uyuz duvar problemleri ve kaplama hataları ile tekrar karşılaştım. En son çare olarak bu Forum'u açmadan 2 gün önce her zaman oynadığım korsan Witcher 3'ümü tekrar indirdim ama bu korsan oyunun sürümü 1.31 olduğundan ve Steam'de ki oyun sürümümün 1.32 olması dolayısıyla kayıtlı oyun dosyalarımla oynayamıyorum.

Sizden de yardımı istediğim durum ise:

1) Steam'de yaşadığım kaplama ve oyuna girmeme sorunlarına çözüm aramanız,

2) Korsan olarak indirdiğim Witcher 3 - Wild Hunt 1.31 sürümlü oyunumu 1.32 sürümüne güncellemem için yardımcı olmanız.

Şimdiden herkese teşekkür ve şükranlarımı sunarım, iyi günler dilerim.

• The Witcher 3 Bozuk Kaplamalar ve Güncelleme Sorunu

AYNI BU RESİMDE OLDUĞU GİBİ BOZULMALAR OLUYOR

Bazı kişiler FPS Düşüklüğünden dolayı kaynaklanan bir sorun diyor lakin oyunu oynarken herhangi bir FPS kaybı olmuyor.

• content0 ve patch0 dosyalarını silip,ardından da steam kütüphanesinden oyunun üzerine sağ tıklayıp sırasıyla, özellikler/yerel dosyalar/oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula seçeneğine tıkla.Sildiğin eksik dosyaları baştan indirecek 7-8 gb lık bir dosya olması lazım.Denemediğim için garanti veremiyorum,internette bunu buldum umarım işine yarar.

Not ;Ekran kartı sürücüsünü,directx,c++ sürücülerinde güncellemeyi unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 21 Kasım 2020; 20:43:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

content0 ve patch0 dosyalarını silip,ardından da steam kütüphanesinden oyunun üzerine sağ tıklayıp sırasıyla, özellikler/yerel dosyalar/oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula seçeneğine tıkla.Sildiğin eksik dosyaları baştan indirecek 7-8 gb lık bir dosya olması lazım.Denemediğim için garanti veremiyorum,internette bunu buldum umarım işine yarar.

Not ;Ekran kartı sürücüsünü,directx,c++ sürücülerinde güncellemeyi unutma.

Yanıtın ve ilgin için teşekkür ederim, şimdi dediğin dosyaları sildim ve oyun dosyalarını doğruluyorum, tekrardan ilgin için teşekkür ederim seviliyorsun <3

• quote:

Orijinalden alıntı: £mbriyo

Yanıtın ve ilgin için teşekkür ederim, şimdi dediğin dosyaları sildim ve oyun dosyalarını doğruluyorum, tekrardan ilgin için teşekkür ederim seviliyorsun <3

Alıntıları Göster

Rica ederim,umarım sorunun düzelir.

• aeeb12 kullanıcısına yanıt

Dediklerini yaptım, content0 ve patch0 dosyalarını silip, oyun dosyalarını doğruladım ve eksik olan dosyaları indirdim ve ekran kartı sürücümü güncelledim halen aynı hatayla karşı karşıyayım lakin aklıma takılan bir soru var.

Acaba dediğin contect0 ve patch0 dosyalarını Steam/Steamapps/Common/The Witcher 3/content dosyasındaki content0 ve patch0'ı mı siliyim yoksa Steam\steamapps\common\The Witcher 3\bin\x64\content dosyasındaki dosyaları mı sileyim bilemedim eğer başka bir çözüm öneremezsen iki dosyada ki dosyaları da silip tekrardan indiricem ve Directx ve C++ sürücülerini güncelleyeceğim.

• £mbriyo kullanıcısına yanıt

Steam\steamapps\common\The Witcher 3\content içerisinde ki content 0 ve patch 0 dosyalarını sileceksin.Bunları silip tekrar indirme yaptıysan daha silmene gerek yok.Hata halen düzelmediğine göre,biraz daha internetten araştırayım bakalım daha ne var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 22 Kasım 2020; 19:26:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz daha araştırdım fakat pek bir şey bulamadım.Genelde yazılanlar cevaplar ;

1-Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.

2-Directx güncelleyin.

3-C++ları güncelleyin.

4-Gpu sürücünü güncelleyin.

Bunlara rağmen düzelmediyse eğer,maalesef sil baştan yükle yazmışlar Reddit'te felan.Umarım forumdan bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş konuyu görüp yardım eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeeb12 -- 22 Kasım 2020; 19:45:49 >

Tekrardan araştırdığın için teşekkür ederim bir de Directx ve C++ları güncelleyip deniyim denedikten sonra geri dönüş yaparım umarım bu sefer işe yarar da 5. 6. kez silip tekrar yükleme zahmetine girmeme gerek kalmaz.

Yazdıklarının hepsini denedim, contect0 ve patch0 dosyalarını silip oyun dosyalarını doğruladıktan sonra denedim tekrardan aynı hatayla karşılaştım, DirectX ve C++'ların güncel olup olmadığını doğrulayıp tekrar indirdim zaten ekran kartım günceldi lakin yine de aynı hatayla karşılaştım sadece senin de haberin olsun diye yazıyorum.

Yardımların için teşekkür ederim, iyi günler dilerim, va fail.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.