![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2958612/bf1db410-b360-4105-b8f1-2c6685d7c615.png)
![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
The Witcher 3 Bozuk Kaplamalar ve Güncelleme Sorunu
The Witcher 3 - Wild Hunt (Game of The Year Edition) oyununu uzun zamandır korsan olarak oynuyordum en son da Steam'dan aldım ve Steam'dan da bitirme niyetiyle oyuna 3. defa başladım. Oyunu en başlarda oynarken hiç bir sorun yoktu eskisi gibi oynuyordum lakin oyunda 15. 20. saatleri aştığımda oyunda bazı bozuk kaplamalar meydana gelmeye başladı sebepsiz bir şekilde olmaması gereken yerlerde duvarlar oluyordu ve o duvarların içinden geçebiliyordum. Sorundan iyice canım sıkılmaya başlamıştı ve bilgisayara format atmaya karar verdikten sonra oyunu tekrar indirmeye karar verdim. Oyunu indirdim hiç bir sorun yoktu lakin 55. 60. saatlere doğru gelip Skeligee Adalarına geldiğimde oyunu açmaya çalıştığımda ekranda hiç bir şey çıkmıyor oyun açılmıyormuş gibi gözüküyor ama Görev Yöneticisini açtığımda oyun arka planda çalışıyor gibi gözüküp işlemcimden yiyordu ben de oyunun eksik dosyalarını kontrol etmesini istedim Steam'dan ve ettikten sonra tamı tamına 20GB eksik dosya bulduğunu ve bu dosyaların yeniden indirilmesi gerektiğini söyledi tamam dedim eyvallah indirdim lakin bu indirmeyi yapıp oyunu açtığımda da bahsettiğim uyuz duvar problemleri ve kaplama hataları ile tekrar karşılaştım. En son çare olarak bu Forum'u açmadan 2 gün önce her zaman oynadığım korsan Witcher 3'ümü tekrar indirdim ama bu korsan oyunun sürümü 1.31 olduğundan ve Steam'de ki oyun sürümümün 1.32 olması dolayısıyla kayıtlı oyun dosyalarımla oynayamıyorum.
Sizden de yardımı istediğim durum ise:
1) Steam'de yaşadığım kaplama ve oyuna girmeme sorunlarına çözüm aramanız,
2) Korsan olarak indirdiğim Witcher 3 - Wild Hunt 1.31 sürümlü oyunumu 1.32 sürümüne güncellemem için yardımcı olmanız.
Şimdiden herkese teşekkür ve şükranlarımı sunarım, iyi günler dilerim.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 466 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: RPG/FRP
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)