Şimdi Ara

Sürücü aynı, kart aynı, her şey aynı ama durduk yere 13-15 fps skor düşüşü?[sorun çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemi ilk kurduğumla aradan geçen 7-8 ay sonrasına dair hiçbir fark yok (arka plan uygulamaları, yüklü uygulamalar, nvidia ayarladı) hepsi aynı

Unigine heavende 182 fps alıyorken, şimdi 167 fps gibi üzücü bir değer alıyorum. Sürücü güncellemelerinden hemen sonra benchmark yaparım ki Performans düşüşü var mı diye. Yine fark yoktu. Dün ve bugün fark ettim bariz bir düşüş var

Sürücü aynı, kart aynı, her şey aynı ama durduk yere 13-15 fps skor düşüşü?[sorun çözüldü]

Sebep ne olabilir sizce? Can sıkıcı bir durum

Edit: sürücüyü güncelledim değişen bir şey olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 13 Ağustos 2024; 18:48:29 >

• Sorunu çözdüm arkadaşlar. Ekipmanlarım steelseries olduğu için arka planda steelseries gg adlı uygulama çalışıyor. Uygulamayı kapatınca sorunum düzeldi

Anlamadığım nokta şu ekran kartını zerre ilgilendirmeyen uygulama neden bu kadar büyük fps düşüşü yaratsın? Benchmarka düşüş yapıyorsa oyunda da yapıyor demektir

Konuyla ilgili steelseries destek ekibine ticket atıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 13 Ağustos 2024; 19:13:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.