Şimdi Ara

Dikkat eksikliği ve odaklanma problemi SS’li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sıgara ve alkolü bıraktığım için bir stres sorunum inanılmaz derecede odaklanma ve dikkat sorunu yaşamaya başladım.resmen beynim durdu. Ama enerjim yerine geldi uyku sorunum düzeldi kendimi biyolojik olarak çok iyi ama mental olarak kötü hissediyordum.hiç kitap okuma isteğim kalmamıştı.iş yerinde hesap hatalarım tavan yaptı işin kötüsü açık öğretim ünv okuyorum ve bu hafta sonu sınavım var ve 11 ders almışım dediğim gibi ders çalışma isteği hiç yoktu.bende kalkıp Dün sabah psikiyatriste gittim.derdimi anlattım

Bana modiwake (anti depresan) redepra(uyku ilacı) Bemiks ( b vitamini) yazdı dün sabah kullanmaya başladım.

Saat sabah 10 da ders çalışmaya başladım gece 3e kadar çalıştım.Kendimi bir dahi gibi hissettim ama gece artık yatayım dedim uyku hiç yok tabi onunda ilacı hazır redepra bir doz aldım hemen uyuttu sabah 10 da uyandım ama bitik şekilde sanki dayak yemiş gibiyim beyin yok zombi gibiyim kahvaltıdan sonra tekrar modiwake ve bemiks kullandım bekliyorum dünkü etki oluşsun diye ama yok her tarafım ağrı içinde.ders çalışayım dedim ama okuduğum hiç birşeyi anlamıyorum.keşke sınavdan sonra kullansaydım dedim.
    Özellikle sorunumu söylememe rağmen doktor neden bu depresyon ilacını yazdı bilemiyorum.

Bu ilacı zihin açıcı diye alanlar var SAKIN ALMAYIN ki zaten kırmızı reçetelidir ancak doktor yazabiliyor.Forumlarda şakın almayın diyenler haklıymış dedim gerçekten

Bende araştırdım ve NOTROPİLi buldum az önce gittim aldım ve reçetesiz 9 lira birşey iki doz aldım.Umarım bu işe yarar
    Nootropil; hafıza kaybı dikkat eksikliği araç kullanma yeteneği kaybında kullanılan bir ilaçmış

Bir iki gün sonra bu son ilaç ile ilgili buraya etkilerini yazacağım soru ve varsa tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohanmirza -- 23 Kasım 2017; 17:51:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence olay sende bitiyor. Bir uyuşturucudan diğer bir uyuşturucuya geçmişsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.