Şimdi Ara

can yayınları 5 TL Kampanyası hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence dere 3 haftalık yürüme yolu mesafesinde..paçaları sıyırmak erken olur ama anormal olmaz gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ee_123

bence dere 3 haftalık yürüme yolu mesafesinde..paçaları sıyırmak erken olur ama anormal olmaz gibi..

yine de hazirlikli olup paralari kenara koyalim haklisiniz yoksa alik gibi bakma ihtimaliyle karsi karsiya kaliriz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark7 D kullanıcısına yanıt
    Olmaz. 17 liraya aldım daha yeni. Düşmez yani, sanmıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Olmaz. 17 liraya aldım daha yeni. Düşmez yani, sanmıyorum ben.

Bir umut yazdım işte, zaten can yayınlarından beklemiyorum böyle bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın başlıyormuş
  • AtticusFinch A kullanıcısına yanıt
    indirime girecek kitaplar belli mi acaba?
  • Geçtiğimiz yıllarda ancak mağazada öğrenebilmiştik kitapları Bu yılda durum değişmez herhalde Popüler yazarların kitapları olmayacaktır diye tahmin ediyorum Fakat pek bilinmeyen gayet kaliteli kitaplar olabiliyor Onun dışında önceki yılların konularına bakabilirsin aynı kitaplar olabiliyor en azından bir fikir verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtticusFinch -- 22 Mayıs 2014; 16:08:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

Yarın başlıyormuş

kaynak sağlam mı acaba? kesin yarın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ee_123

quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

Yarın başlıyormuş

kaynak sağlam mı acaba? kesin yarın mı?

Daha önce yayınevine sormuştum 23ü demişlerdi Bugün bir haber sitesinde de haberini gördüm Gitmeden önce emin olmak istersen gitmeyi düşündüğün mağazayı arayıp sor
  • http://www.mynet.com/magazin/detay/kultur-sanat/can-yayinlarindan-dev-kampanya/38074

Can Yayınları'ndan dev kampanya

Can Yayınları ve D&R'ın gelenekselleşen büyük kampanyası başlıyor.

Güncelleme: 22 Mayıs 2014 13:58

Yaz aylarını kitapla zenginleştirmek isteyen okurlar için yüzlerce farklı eser sadece 5 TL'den satışa sunuluyor.
    Kampanya 23 Mayıs 2014'te başlayıp yaz boyunca devam edecek.

Otuz yılı aşkın bir süredir Türkiye'yi edebiyatla buluşturan Can Yayınları ve 17 yılı aşkın süredir kültür sanat ürünlerini müşterilerine sunan D&R, büyük yaz kampanyasına hazır.

Can Yayınları ve D&R Mağazaları'nın ortaklaşa hayata geçirdikleri kampanyada yüzlerce Can Yayınları kitabının fiyat etiketi 5 TL olarak değiştirildi. Can Dündar'dan Marc Levy'ye, Oya Baydar'dan Susanna Tamaro'ya, yerli ve yabancı pek çok büyük ismin yapıtlarını en uygun fiyatla okura sunan kampanya, Can Yayınları'nın ve D&R Mağazaları'nın okuma alışkanlığını destekleme faaliyetlerinden biri. Yıllardır Türk ve dünya edebiyatının en seçkin örneklerini yayımlayan Can Yayınları ve 144 mağazasıyla D&R, 2011 yazında başladıkları projeyle bugüne dek milyonlarca okura ulaştı.

Türkiye genelinde sayısız D&R mağazasına yayılan ve Türk yayıncılık camiasında fark yaratan kampanya, yaz boyunca kitap tutkunlarını mutlu edecek.

• marc levy, susanna tamaro, oya baydar iyi yazarlar mı? okunur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ee_123 -- 22 Mayıs 2014; 16:17:46 >
  • Güzel kampanya
    Takip

• Geçen sene Jasper Kent'in On İki ve On Üç Yıl Sonra kitaplarını 5'er TL'den almıştım.
  • Kampanyaya dahil kitapların listesine nereden bakabiliriz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle pek beğenilmiyor bu kampanya. İki yıl öncekinde iyi kitaplar almıştım, illa bilindik yazarların kitaplarını satması gerekmiyor bence. Keşfetmek için fırsat sayılabilir.
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Açıklanan bir liste yok. Bir DR'ye gidip bakabilirsin.
  • Başladı mı? Hani nerede internette yok mu?
  • Basladiysa bakalım bir.

• Bugün gittim dr'ye kampanya daha başlamamış.Haberiniz olsun.

• Yaz boyunca devam ediyorsa çok iyi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.