Şimdi Ara

can yayınları 5 TL Kampanyası hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Can yayınlarının gelenekselleşen 5 TL kitap kampanyası başladı mı arkadaşlar?Konu hakkında bilgisi ve/ya duyumu (kampanya başlamadıysa) olan var mı?

• Daha başlamadı haziran ortalarında başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene 8 mayısta başlamış..bu sene biraz gecikecek galiba..teşekkürler..
  • Peki kaç tl lik kitaplar 5 liraya düşüyor. Mesela R. Marquez in kitapları ?

• Bütün kitaplar mı 5 tl oluyor?
  • Boyle bir sey mi var? Elde kalanlar 5 tl ol
    uyordur herhalde sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1984 beş lira olur mu ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok ümitlenmemek lazım kampanyadan.
  • Popüler kitaplar olmuyor genelde.."çerezlik kitaplar" kategorisinde -böyle bir kategori yapılabilirse- yer alabilir..
  • 2 yil d&r da calistim. 5tl kampanyasina populer kitaplar girmiyor hic genelde hep zamaninda cok basilip hic satmayanlar.Hatta ayri sevkiyatla geliyor 5tl likler kampanya sonradi da gonderiliyor. Magazada olan kitaplar degil yani.

• Geleneksel iteleme kampanyası.Boşa heyecan yapmaya gerek yok.Yine satmayan ne kadar kitap varsa 5 tl yapıcaklar.
  • Pek öyle büyük isimli kitaplar beklemeyin. Daha çok fazla tutmayan kitaplar ekleniyoe bu kampanyaya her kitabı değil.
  • Kampanya olsa da olmasa da Internetteki fiyatlar genelde aynı oluyor. Kampanyalara çoğu zaman popüler kitaplar girmiyor ve en fazla 0.75 TL fark oluyor o yüzden kampanyaya göre değil de ihtiyaç olunca yani eldekiler bitince kitap almak daha mantıklı bence.
  • Gecen seneki kampanyanin konusunu bulunsaniz vay anam be jasper kentin kitaplarini iyi kafalamistik

• Neuroxena kullanıcısına yanıt
    öyle de neuroxena teğmenim geçen sene bazı -az da olsa- kitaplar vardı ki.."kaçmaz" dedirten cinsten..Kampanya başlama tarihi hakkında can yayınlarına mail attım geçen hafta...Cevap mailinde 3 hafta içinde kampanyanın başlayacağını belirttiler..
  • Bana göre en iyi kitap kampanyalarından biri Nadine Gordimer gibi çok değerli yazarlar olabiliyor İyi değerlendirmek gerek
  • Eskişehir'de ki d&r'da kampanya yapar mı acaba?

• Ashera kullanıcısına yanıt
    tüm d&r mağazalarında oluyor kanımca..galiba..belki..
  • ee_123 E kullanıcısına yanıt
    Sayılı diye hatırlıyorum ben, umarım okumaya değer kitaplar gelirde faydalanırız
  • ben de basligi gorunce bir mutlulukla kampanya var sandim geldim, ama daha dereyi gormemisiz:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biravucgokyuzu -- 13 Mayıs 2014; 13:31:02 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.