Şimdi Ara

Çanak Anten Olmadan Digitürk Kurulabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi çanak anten taktırmadan Digitürk kullanabilir miyiz? Apartmanın anteninde de sorun varmış sanırım o da kullanılamıyor, cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Digitürk İçin Çanak Anten Gerekli mi?

Digitürk aboneliği için geleneksel olarak çanak anten kullanımı gerekliydi. Ancak son yıllarda, çanak anten gerektirmeyen alternatif kurulum seçenekleri de mevcut hale geldi. Bu seçenekler, özellikle çanak anten kurulumu için uygun yer bulunmayan apartman daireleri veya kısıtlı alanlarda ikamet edenler için faydalıdır.

Çanaksız Digitürk Kurulum Seçenekleri:

• Uydunet: Uydunet hizmeti, çanak anten yerine özel bir modem ve uydu sinyalini alan küçük bir antenden oluşur. Bu seçenek, yüksek hızlı internet ve Digitürk yayınlarını aynı anda sunar.

• Fiber Optik: Fiber optik bağlantısı üzerinden Digitürk yayınlarını izlemek mümkündür. Fiber optik altyapısı mevcut olan bölgelerde, bu seçenek yüksek kaliteli ve kesintisiz yayın deneyimi sağlar.

Digitürk Kurulumu:

Çanaksız Digitürk kurulum süreci, çanak antenli kuruluma göre daha kolay ve hızlıdır. Genellikle servis sağlayıcıları, gerekli ekipmanları sağlar ve kurulumu gerçekleştirirler.

Avantajlar:

• Estetik Görünüm: Çanaksız kurulumlar, binaların dış cephesinde estetik açıdan daha hoş bir görünüm sunar.
    • Kolay Kurulum: Çanak anten gerektirmeyen kurulumlar, daha az zaman ve çaba gerektirir, özellikle çanak anten kurulumu için uygun yer bulunmayan durumlar için idealdir.
    • Esneklik: Fiber optik ve Uydunet kurulumları, farklı konum ve koşullara daha fazla esneklik sağlar.

Önemli Hususlar:

• Çanaksız Digitürk kurulum seçenekleri, tüm bölgelerde mevcut olmayabilir.
    • Uydunet hizmeti için ek bir internet bağlantısına ihtiyaç vardır.
    • Çanak antenli kuruluma göre daha düşük sinyal gücü yaşanabilir.

Eğer çanak anten kurulumu için uygun bir yeriniz yoksa veya çanaksız kurulum seçeneklerini tercih ediyorsanız, servis sağlayıcınıza başvurarak bölgenizde mevcut olan seçenekler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kesinlikle kurulamaz. Digitürk yayınların eutelsat 7 derecedeki uydudan yayın yapıyor bunun için bu uyuduya yönelik çanak anten kurmanız şarttır. Ancak web uygulamalarında ( tablet veya pc lerde izlemek için)antene gerek yoktur. İnternetinizin olması yeterlidir. Bu uygulamanın çok verimli olmadığı belirtiliyor.
  • Şu an için mümkün değil ama, yakın gelecekte aynı tivibu gibi iptv olarak yayın yaparlar sanıyorum. Zaten IQ uygulaması ile net'ten yapabilecekleri canlı yayın için test aşamasındalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asb96

Merhabalar arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi çanak anten taktırmadan Digitürk kullanabilir miyiz? Apartmanın anteninde de sorun varmış sanırım o da kullanılamıyor, cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

dıgı play ile macları ızlıyebılırsın ama

65 lık bır ufak canakla dıgıturk alınabılıyor

yasal dt abonesı olursanız zaten 2 sene taahhut verınce canak parası vermıyorsun !

veya canak ,lnb, kablo, montaj ucretı verıp sıfre kırıcı bır uydu cıhazı ıle ızlenebılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Merhabalar arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi çanak anten taktırmadan Digitürk kullanabilir miyiz? Apartmanın anteninde de sorun varmış sanırım o da kullanılamıyor, cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

yasal dt abonesı olursanız zaten 2 sene taahhut verınce canak parası vermıyorsun !

veya canak ,lnb, kablo, montaj ucretı verıp sıfre kırıcı bır uydu cıhazı ıle ızlenebılır..

Hocam şimdi şöyle anlatayım size, superonline kullanıyoruz 10mbps 50gb hız sınırlı ve 49 lira ödüyoruz. Geçenlerde aradılar hızınızı 20mbps hız sınırınızı da 100 gb yapıp yanında 1 senelik digitürk verelim ve fiyatı da 69 lira diye. Digitürkün içinde giriş paketi, seçeceğimiz 2 keyif paketi, şampiyonlar paketi ve 6 ay hd var sanırım. Biz de tamam karar vermiştik fakat binanın ortak anteninde sorun olduğunu öğrendik ve 3-4 ay içinde yapılacakmış. Babam da 3 ay için çanak anten taktırmak istemiyor iş çıkar vs diye. Bu işi çanak anten olmadan yasal yollardan -mesela sizin dediğiniz şekillerden biriyle- halledebilir miyiz? Konuyu çok uzattım kusuruma bakmayın, bu platform hakkında pek bilgim olmadığından soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Hocam şimdi şöyle anlatayım size, superonline kullanıyoruz 10mbps 50gb hız sınırlı ve 49 lira ödüyoruz. Geçenlerde aradılar hızınızı 20mbps hız sınırınızı da 100 gb yapıp yanında 1 senelik digitürk verelim ve fiyatı da 69 lira diye. Digitürkün içinde giriş paketi, seçeceğimiz 2 keyif paketi, şampiyonlar paketi ve 6 ay hd var sanırım. Biz de tamam karar vermiştik fakat binanın ortak anteninde sorun olduğunu öğrendik ve 3-4 ay içinde yapılacakmış. Babam da 3 ay için çanak anten taktırmak istemiyor iş çıkar vs diye. Bu işi çanak anten olmadan yasal yollardan -mesela sizin dediğiniz şekillerden biriyle- halledebilir miyiz? Konuyu çok uzattım kusuruma bakmayın, bu platform hakkında pek bilgim olmadığından soruyorum

ıyıde taahut verınce zaten onalr gelıp takıyorlar sonrada sokturup tasıncagın yere monte ettırırsın sanırım apartman yonetımı ızın vermıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.