Şimdi Ara

ÇANAKKALE 18 MART ÜNİVERSİTESİ 2017 GİRİŞLİLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
3.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam arkadaş bulursanız evler çok pahalı değil 500-600e çıkabilirsiniz iyi bi yere
  • Ekledim hocam hoşgeldiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sene erkek öğrenci için zor olmaz mı hocam hiç bilmediğin bir yerde tanımadığın insanlarla eve çıkmak, en azından 1 sene geçtikten sonra düşünmüştüm ama yine de aklımda bulunsun

• sakultasaian kullanıcısına yanıt
    30 kişide sınıfta kaldı bu sene o amfi sizi almaz artık sizi iki sınıfa bölecekler büyük ihtimal biz geçen sene tek sınıf ta ders işlemiştik 135 kişi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nomedia N kullanıcısına yanıt
    İkiye bölünmesi daha güzel değil mi hocam

hocam zor olur ama arkadaş bulursanız yurttan çok daha rahat hem maddi hemde sizin açınızdan rahat olur
    2 ye bölünürse hocaların ders saati x ten 2x çıkar yani ikiye bölününce hocalar iki sınıfa birden yetişemez bu şu anlama geliyor yeni hocalar okula adım atacak ve nasıl soru tarzları olduğunu bilemeyiz önceden çıkarılan not vb nin hiç bir anlamı kalmaz

• hocam ne kadar sıkıyolar öğrencileri kendine kalan vakit açısından
  • don pablo kullanıcısına yanıt
    hocam ben çanakkalede lise öğrencisiyim lise son yani bilemiyorum ama gelenler genelde rahat ediyor :d güzel şehir çok sıkıntı yaşamazsınız ünidede bence
  • Çanakkale hakkında bilgisi olanlar aydınlatsın bizi var mı şehir hakkında bilgisi olan sosyal yaşantı falan üninin eğitimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar burda okuyan veya bilen biri bizi aydınlatsa iyi olur
  • Anlaşılan 4 kişi kazanmışız forumdan

• Çanakkale Türkiye'nin en güzel şehri diyebilirim. Küçük bir şehir her yere yürüyerek gidebilirsiniz. Üniversite uzak biraz ama uzak dediğim öyle Bursa gibi değil. Otobüsle 10-15 dakika içerisinde orda olursun. Arabayla 5 dakika. Tıp en aşagida zaten(okumuyorum) hemen aşağıda ineceksiniz problem olmayacak. Şehir gayet güzel eğlence imkanı bol. Bol bol faaliyetler etkinlikler düzenleniyor. Kimse kimseye karışmıyor. Bir Eskişehir bir de Çanakkale. O kadar söyleyeyim. Eksik bir şey yok şehirde. Deniz de var AVM de var. Faaliyette bol. Gezilecek yerleri cok fazla. Ben kaç yıldır gez gez bitiremedim. Okul anlamında maalesef bir şey söyleyemem ama on numara şehirdir. Burayı kazandığınız için parti falan düzenlemeniz cuma günü camide pilav dağıtması lazım o derece 😊 her yere yakın. İzmir'e de İstanbul'a da

• hayzınborgg H kullanıcısına yanıt
    Çanakkale Türkiye'nin en güzel şehri diyebilirim. Küçük bir şehir her yere yürüyerek gidebilirsiniz. Üniversite uzak biraz ama uzak dediğim öyle Bursa gibi değil. Otobüsle 10-15 dakika içerisinde orda olursun. Arabayla 5 dakika. Tıp en aşagida zaten(okumuyorum) hemen aşağıda ineceksiniz problem olmayacak. Şehir gayet güzel eğlence imkanı bol. Bol bol faaliyetler etkinlikler düzenleniyor. Kimse kimseye karışmıyor. Bir Eskişehir bir de Çanakkale. O kadar söyleyeyim. Eksik bir şey yok şehirde. Deniz de var AVM de var. Faaliyette bol. Gezilecek yerleri cok fazla. Ben kaç yıldır gez gez bitiremedim. Okul anlamında maalesef bir şey söyleyemem ama on numara şehirdir. Burayı kazandığınız için parti falan düzenlemeniz cuma günü camide pilav dağıtması lazım o derece 😊 her yere yakın. İzmir'e de İstanbul'a da.

• Yaz baba yaz.
    Tıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemanjaBjelica -- 8 Ağustos 2017; 23:39:52 >
  • tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canakkale'liyim tıpın falan kalitesini üniversitenin kalitesini falan bilmiyorum ama şehir çok güzel türkiyede yaşanılabilecek şehirlerden biri. ünivin yeri kampüsü yeşillik falan boğaz manzarası her türlü iyi arkadaşlar. tebrikler hepinize şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white4343 -- 8 Ağustos 2017; 23:42:22 >
  • NemanjaBjelica kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış bilmiyorsam 90 binden mezuna kalıp çektiniz helal olsun, tebrik ederim

• Yurt kolay çıkıyor mu?
    Ev kiraları ne durumda?
    Yardımcı olacak var mı...

• quote:

Orijinalden alıntı: sakultasaian

Hocam yanlış bilmiyorsam 90 binden mezuna kalıp çektiniz helal olsun, tebrik ederim

Çok sağolun. BAU %50 kesin gözüyle bakıyordum, ne olduysa gelmedi.
    Çanakkale hiç beklemiyordum valla...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.