Şimdi Ara

ÇANAKKALE 18 MART ÜNİVERSİTESİ 2017 GİRİŞLİLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiliz Dili ve Edebiyatı kazandım hocam ekleyebilirsin benide.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlarhttp://cdn.comu.edu.tr/comu/file/2017/yenioumlgrencilericcedilinadimadimkayitrehberi.pdf şurada internetten kayıt yaptıranlar 18-22 eylülde gelsinler diyorlar ancak biz hani yurt veya ev filan da bakalım diye de 14-18 Ağustos'da gitmek istiyoruz da o zaman hiç internetten kayıt yaptırmayalım mı ? Bir de hazırlık yok diye biliyorum değil mi ?
  • Hocam istersen hazirlik var ama bolum ingilizce olmadigindan tercih etmek pek mantikli degil.

• Yinede hazırlık okuyacağım ben. Başka var mı okuyacak olan?

• Ekledim yeni arkadaşları, hayırlı olsun

Tıpçı arkadaşlar, sağlık raporunu ne zaman alacaksınız konuştunuz mu? Benim haftaya salı-çarşamba gününe kaldı iş. Umarım sağlık raporu yüzünden sorun olmaz. Çok kalabalık hastaneler, heyet raporu için gelen öğrencilerden dolayı. Belki kayıtları uzatırlar diyorlardı bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakultasaian kullanıcısına yanıt
    ben bugün attırdım imzaları gidip hastaneye raporu pazartesi-salı alırsın dediler
  • up var mı çomülü başka
  • xdietmountainDew kullanıcısına yanıt
    İnşallah değildir

• Eğitimi nasıldır okuyan var mı arkadaşlar bizi bir aydınlatsa

• Bilgisayar muhendisliginin egitimine cop diyorlar comüde ama eski yazilari okudum 2010 civari 7 sene gecmis duzelme varmidir bilmiyorum dostum eger orda okuyan birini bulabilirsen bizide aydinlatirsan sevinirim

• İlk sene yurtta kalacaklar yurt bakmaya ne zaman geleceksiniz ben kararsızım ?

• Kyk açıklandıktan sonra bakmaya gidicez biz. Bikaç yurdu aradık nedense çok pahalı. Olmadı ev tutucaz

• hayzınborgg H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben özelde kalmayı düşünüyorum ağustosun son haftası gidip baksam mı diye düşünüyorum çok mu geç olur acaba

• Hayır geç değil. Zaten çoğu kişi kyk nın açıklanmasını beklicektir ve yaklaşık o haftaya denk geliyo.

Anladım eyvallah

• Ben ardes ogrenci yurduna kaydoldum 3 kisilik oda aylik 800 tl arti 300 tl yemek her gun yersen. 3 kisilik odalarda yer kalmamis o yuzden ozel yurt bakcaklar biraz hizli olun. Bende 3 kisilik oda yerine 4 kisilik odaya gecmeyi dusunuyorum arada 300 tl oynuyor...

• Arkadaşlar e kayıt yaptıranlar öğrenci belgesini görebiliyo musunuz. Ne mesaj attılar ne başka bişey. Sizde de durum böyle mi

• Bende ikinci öğretim kazandım fakat sorularım var buradakilere . E-devletten barkodlu belgemi indirdim. ( Doğru yaptım mı bilmiyorum..) Harç yatırmak için öğrenci numarası gerekiyor . Öğrenci bilgi sisteminden tc kimlik ile sorguluyorum fakat benim bilgim çıkmıyor. Normal mi ? Değilse söyleyinde düzelteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doguarslan -- 14 Ağustos 2017; 1:2:17 >
    Arkadaşlar ben de cumartesi kayıt yaptım ama benim de görünmüyor haftasonuydu bugün iş başı belki yeni yeni girerler. Ben size ait öğrencilik belgesi bulunamadı diyen yerde hata bildirimi yaptım bakalım düzeltecekler mi düzeltmezlerse öğrenci işlerini arıcam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.