Bildirim
Çanakkale' de 80+ warrior&assasian (itemsiz) alınır.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güncel. -
güncel ... -
güncel. -
güncel . yok mu bu oyunu buralarda oynayan? -
G Ü N C E L -
Hala aranıyor diez olması şartı kalktı yeni serverlarda 80+ warrior varsa 83 tercih edilir. -
Birkaç sene önce belediye işmerkezinde sadece knight oynandığını hatırlıyorum, ama uzun zamandır istanbulda yaşadığım için şu anki durumu bilemicem. Yine de forumda aramaktansa orda tanıdığın kafeci falan varsa char arıyorum diye haber verirsen belki daha kolay bulursun Tabi güvendiğin biri varsa yap bunu, bi tezgaha falan gelmeni istemem benim önerim yüzünden -
quote:
Orijinalden alıntı: WhereismyMind?
Birkaç sene önce belediye işmerkezinde sadece knight oynandığını hatırlıyorum, ama uzun zamandır istanbulda yaşadığım için şu anki durumu bilemicem. Yine de forumda aramaktansa orda tanıdığın kafeci falan varsa char arıyorum diye haber verirsen belki daha kolay bulursun Tabi güvendiğin biri varsa yap bunu, bi tezgaha falan gelmeni istemem benim önerim yüzünden
Sağolasın değerlendireceğim , önerilerin için teşekkürler. G Ü N C E L
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X