Şimdi Ara

Çanakkale'de Tıp Okumak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
6
Favori
3.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    :) İyiymiş hocam nasıl istiyorsanız öyle takılın işte :D
  • serzenisteyim S kullanıcısına yanıt
    Dostum Çanakkale’nin bu arada Peynir Helvası meşhurdur tavsiye ederim (marketlerde satılanları kastetmiyorum)

Çanakkale'de Tıp Okumak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanakkale dünyanın en güzel şehridir.

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim biz de sınava hazırlanıyorduk böyle forumlara bakıyorduk, amacımız kafası karışık öğrenci dostlara yardımcı olabilmek :)

• TUS başarısı nasıl hocam?

Bir de İstanbul gibi büyük şehirlerden gelenler oluyordur illa. Bu küçük şehir sıkıntısı oluyor mu gerçekten merak ediyorum. İstanbul'dan Ankara'ya gidenler bile sıkıntıdan patlıyorlar. Gözüm korktu vallahi.

• öncelikle konu sahibine cevapları için teşekkür ediyorum hocam benimde birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim
    devamsızlık sorunu varmıdır yoklama sık bir şekilde alınıyormu, sınıf geçmek için çok sıkı bir şekilde çalışmakmı gerekir yani zormudur birde kendiniz iyiki çanakkale yazmışım diyebiliyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeryüzüdoktoru -- 27 Temmuz 2018; 19:45:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SektorGaza S kullanıcısına yanıt
    Aynı fakültede okuyoruz 3. Sınıf için tavsiyeniz varsa hocalar vb dinlemek isterim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Cevap verdiğiniz için teşekkür edrim hocam

• Dfbowie D kullanıcısına yanıt
    Sıkılma durumu oluyor illaki, ama şöyle düşünün 3. sınıf ve sonrasında çok yoğun olacaksınız. Böyle zamanlarda kordonda balık tutma, avm de bowling oynama, arkadaşlarla adalara gitme(Gökçeada, bozcaada ki Çanakkale’den hep vapur kalkıyor adalara), yakınlarda Balıkesir’le birlikte bazı dönemlerde konserlere gidebilirsiniz, yüzebilirsiniz denizde, iskeledeki barlarda takılabilirsiniz.

Umarım ‘sıkılacak mıyım’ sorunuza bir yanıt verebilmişimdir

Evet, gayet iyi oldu. Teşekkürler yardımınız için :)

• yeryüzüdoktoru kullanıcısına yanıt
    Sıkılma durumu oluyor illaki, ama şöyle düşünün 3. sınıf ve sonrasında çok yoğun olacaksınız. Böyle zamanlarda kordonda balık tutma, avm de bowling oynama, arkadaşlarla adalara gitme(Gökçeada, bozcaada ki Çanakkale’den hep vapur kalkıyor adalara), yakınlarda Balıkesir’le birlikte bazı dönemlerde konserlere gidebilirsiniz, yüzebilirsiniz denizde, iskeledeki barlarda takılabilirsiniz.

Umarım ‘sıkılacak mıyım’ sorunuza bir yanıt verebilmişimdir.
    Bana gelince sıralamam ile yazabileceğim en iyi tıp fakültesi Çanakkale’deydi. Kısmen memnunum diyebilirim geçen 3 seneme bakarak. Bazı bölümlerimizde hoca eksiğimiz vardı ki bizim dönemimizde onların çoğu tamamlandı bu nedenle ‘kısmen’ diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SektorGaza -- 27 Temmuz 2018; 22:51:24 >
  • KlasikNick K kullanıcısına yanıt
    Özelden telefon numaranı verebilirsen Whatsapp tan detaylı konuşabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.