Şimdi Ara

Çanakkale'den Çam ve Karakovan petek balı ile Propolis (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
23
Favori
4.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Satılık
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yukarıda memnun kaldığını belirtmiş, diğer alan arkadaşlar da görünce yorum yapacaktır diye düşünüyorum. Alıp da memnun kalmayan şimdiye dek olmadı.
    @rambetiko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biolog_hakan -- 22 Temmuz 2018; 7:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela ben :)

Gelince yorumlarım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

Mesela ben :)

Gelince yorumlarım ;)
    Afiyetle tüketin.
  • Elimdeki petekli bal çam balı çıkana kadar tükenmiştir. İlginiz için teşekkür ederim.
  • Tekrar merhabalar
    Hakan hocamdan iki kavanoz bal aldık, lezzetleri ve kıvamları -biraz da sıcaklardan olsa gerek akışkan ve- güzel, sagolsun yanına hediye tadımlık diğerlerinden de koymuştu. Ayçiçek balı denilen biraz daha hafif, ince diğerine göre. Baskın bir bal lezzeti aramayanlar onu deneyebilir.
    Bir sonraki siparişim petek olabilir.

Bal konusunda uzman birisi değilim benim yorumum haliyle sadece ortalama vatandaş olarak damaktaki tadı ile ilgili olur en fazla. Bal konusu biraz ince. Çünkü ziraatte bal üzerine çalışan bir hoca da şöyle bir anı anlatmıştı "hocalara kilosu 100 lira ve 150 lira iki bal tattırıyorum ama 100 liralık olanın daha saf ve değerlerinin daha iyi olduğunu başta söylemiyorum, sorduğumda herkes pahalı olanın daha iyi olduğunu söylüyor olayı açıkladığımda ise kimseyi inandıramıyorum, herkes pahalı olan daha iyidir diye düşünüyor"
    Yani hem göreceli hem de herkesin "iyi"si farklı. Benim açımdan bir sorun yoktu. Tekrar teşekkür ediyorum alakasına ve inceliğine.

• quote:

Orijinalden alıntı: SahVeMad

Elinizde hiç bal kaldı mı varsa hangi üretim mevcut
    Şu an süzme halde bahar balı ve ayçiçek balı mevcuttur. Ayrıca besin takviyesi olarak propolis de mevcuttur. Arı kovanından elde ettikten sonra kendim çözdürdüm ve süzme işlemini yaptım propolislerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasri

Hakan bey elden satış için fiyatınız nedir? 1 kavanoz çam ve çiçek için?
    bu sezon ELDEN bahar balını 50 liraya, ayçiçek balını da 25 liraya vermekteyim. Kavanozlar net 850-900 gr gelmektedir.
  • Petek bal almak istiyorum fakat 2,5-3 kg civarı bal bana çok bunun küçük halinde satışlarıda mevcutmu acaba.
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu sezon için petekte çiçek balı kalmamıştır. Hafta sonu çam balı hasadı yapacağım. Eğer olursa isterseniz ordan ayırabilirim. Yarım ballı çıtalar 1-2 kg arası gelmektedir.
  • Bahar balı bitmiştir. Ayçicek balı mevcuttur. Çam balı hafta sonu belli olacaktır.
  • biolog_hakan kullanıcısına yanıt
    Petek balındaki petekler suni sanırım degilmi, arının yaptığı petekli bal satıyormusunuz ?
  • social kullanıcısına yanıt
    Arının yapmış olduğu petekli balı yanı karakovan balını satıyorum. Bu sene için elimde kalmadı. Diğer petekli ballar ise a4 kağıt gibi ince bal mumu levhayı çıtaya bağlayarak arıya veriyoruz. Arı kendisi üzerine petek örerek kabartıyor. Yani biz sadece başlangıçtaki a4 şeklindeki bal mumunu vermiş oluyoruz.
  • biolog_hakan kullanıcısına yanıt
    Peki şu an alabileceğimiz bal varmı elinizde, petekli veya peteksiz
  • Peteksiz olarak ayçiçek ve çam balı alabilirsiniz. 2 adet ayçiçek balı almanız durumunda denemeniz için 1 şişe propolis gönderimi yapabilirim. İlk sayfaya eklemedim ama fazla miktarda alma durumunda elimden geldiğince fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
  • Merhaba elinizde çam balı varsa dm atarmısınız

• merhaba şu an cam bali dinlenmede . bi hafta on güne sizlere ulasmaya hazır hale gelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çam balı tüketime hazırdır. Siparişleriniz için ulaşabilirsiniz

• Selam. Çam balınızdan alıp denemek isterim.

• pm attım. @ademtulu
  • Hakan hocam’dan 1 kavanoz ayçiçeği balı,1 kavanoz çam balı aldım.. ürünler elime bir gün de çok iyi paketlenmiş olarak sorunsuz ulaştı. Ayçiçeği balı daha az yoğunlukta, akışkan bir halde tadı ise yoğun bir tatlı değil, hafif bir kıvamı var.. çam balı daha koyu ve yoğun bir bal,kavanozun kapağını açar açmaz kokusunu hissediyorsunuz. Birde küçük bir şişe probolis göndermiş hocam sağolsun.. Herkesin damak tadı farklıdır tabii ki biz ailecek çok beğendik.. teşekkür ediyoruz..emeğine sağlık..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.