Şimdi Ara

Çanakkale ezine ve Çanakkale civarı hakkında bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ezine geyikli tavaklı civarlarından yazlık bakıyoruz ancak oralar nasıldir pek bilgimiz yok bu hafta sonu gidip bir kac yer gorecez ama koca bir yaz gecirmek yada orada yasamak gibi olmaz. aramızda orada oturan veya orada yazın zaman geçirmiş arkadaşlardan genel bilgi-tavsiyeler bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen nerelisin ve geyikli tavakli bolgesi on numara bir yerdir . Çanakkaleliyim.

• Geyiklinin en güzel en manzaralı denize en yakin yazliklarindan bir tanesi akrabama ait
    iskeleye gideni yolun sonunda sol tarafta denize sıfır site vardir eger para var diyorsanız o sitede bakmanizi öneririm adini unuttum belediye halk plajinin solunda kendini ait plaji olan site zaten sordugunuzda bu şekilde tarif edin hemen gösterirler onun ilerisindede bazi siteler vardir ama denize mesefaleri 50mt civarı dir

Para az denize sifir olmasin dersenizde ezinenin icine dogru güzel evler vardir yada ucuza eski ev alip kendi zevkinize gorede yapabilirsiniz oralarda meşhurdur anadan babadan kalan eski evleri yapip yazlik olarak kullanmak belki denk gelirse alabilirsiniz

Doğası mükemmel denizi harika dogal akvaryum vatoz lar yunuslar denizde herşey denk gelir
    Ege olduğu için tuzludur marmara gibi Çeşme suyuna benzemez

Deniz sabahlari tabiri caizse çarşaf gibi olur öğleden sonra hafif dalga çıkar
    Insani iyidir adaya sadece gezmeye gecilir yeme içme icin aman diyim sakin gecmeyin saglam kaziktir
    Adanin arkasinda bir plaj vardı adinu unuttum ama mükemmeldir tavsiye ederim

Eger ezine degilde lapseki Çardak tarafindan isterseniz benim tarla arsa vardir onları satalim size

• quote:

Orijinalden alıntı: thelions17

Sen nerelisin ve geyikli tavakli bolgesi on numara bir yerdir . Çanakkaleliyim.

Neresindensin Çanakkale'nin artlik ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

Bayramic sen araklim :)

• cevaplar icin teşekkür ederim arkadaşlar ben dogma büyüme İstanbul luyum annemde oyle babam 12 yasinda antepden gelmis istanbula yalniz yazlık kayin peder alcak onlarda İstanbul lu

açıkçası denize sıfır olmasi cok önemli değil 500 metre yurume mesafesine kadar yolu var

açıkçasi baktığımız yer max 100 u gecmeyecek bir yer olmali ve yeri geldiğinde 6 yetişkin kalacak o yüzden 3 odasi olmali mumkunse mustakil bakiyoruz

ezine tarafi daha iyidir diye oralardan bakıyoruz ancak lapseki bolayir gelibolu vs de olabilir ama sanırım ezine kadar iyi olmaz

edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 12 Mayıs 2014; 16:40:25 >
  • quote:

quote:

quote:

Lapseki Çardak
    Bayramicin yarısı dedemindi ah ahh :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

cevaplar icin teşekkür ederim arkadaşlar ben dogma büyüme İstanbul luyum anne babamda öyle yalniz yazlık kayin peder alcak onlarda İstanbul lu

açıkçası denize sıfır olmasi cok önemli değil 500 metre yurume mesafesine kadar yolu var

açıkçasi baktığımız yer max 100 u gecmeyecek bir yer olmali ve yeri geldiğinde 6 yetişkin kalacak o yüzden 3 odasi olmali mumkunse mustakil bakiyoruz

ezine tarafi daha iyidir diye oralardan bakıyoruz ancak lapseki bolayir gelibolu vs de olabilir ama sanırım ezine kadar iyi olmaz

Bolayiri boşver
    Lapseki Çardak tabiki ezine geyikli kadar değildir ama gidip görün daha uygundur buralarda fiyatlar
    Ama geyikliyi degismem hiç biryere, cidden güzeldir önün ege arka kaz dağları

• by_MuKa kullanıcısına yanıt
    hocam sahibindende fiyatlara bakıyoruz. lapseki geyikli fiyatlar cok oynamıyor o yüzden geyikli olacak gibi birde bigada cok uygun yerler var ama oranın denizi bs iyi değil sanırım

bu hafta sonu ezine tarafında. bir kac yere gelip bakacaz

• Bolayır değil de Bolayırdan 2 km ileride Güneyli var güzel yerdir.Yine Güneyliye gelmeden Erenler sitesi var orası da çok güzel ve sakin bir sitedir. Bir memur kooperatifi tarafından kurulmuş. Hepsi aile 140 civarında yazlık var. Kesin satılık ev vardır. Denizi güzeldir bir gidip gezin. Akşam manzarası özellikle çok iyidir.

Yanlız size bir tavsiyem var dediğim yerler dahil hemen hemen her yazlık bölgesinde komisyoncu çakallar olur dikkat edin.
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    hocam o yüzden daha cok sahibinden olan ilanlardan 3-5 yer seçtik bakalım hayırlısıyla bir yer alınacak ama bir gun yetmeyecek sanırım gezmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

hocam sahibindende fiyatlara bakıyoruz. lapseki geyikli fiyatlar cok oynamıyor o yüzden geyikli olacak gibi birde bigada cok uygun yerler var ama oranın denizi bs iyi değil sanırım

bu hafta sonu ezine tarafında. bir kac yere gelip bakacaz

Hava iyi olursa bende bu haftasonu 3 günlük tatili değerlendirip yazliga kacicam lapseki Çardak gelirseniz beklerim cardagin içinde mustakil evler 30bin 70bin arasina gidiyordu geçen sene hatta denize sifir bir ev vardi bahce ici ikikatli 120 metrekare civariydi sanirim 70bine satamiyordu adam
    ordaki emlakcilari arayın sorun nete dusmeyen evlerde çıkıyor

Geyiklide bahsettigim siteye mutlaka ugrayi onun yakinindaki yazliklara bakin o yazıklar geneld3 2.5 katli oluyor size fazlasiyla yeter

• arkadaşlar Kösedere Gülpınar babakale taraflarına inersen oralar nasıldir acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lapseki Çardak

Ben seni bir yerden cikariom galiba :) ismin neydi birader senin.birde dedenin adini merak ettim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lapseki Çardak

Ben seni bir yerden cikariom galiba :) ismin neydi birader senin.birde dedenin adini merak ettim

Belki tanıdık çıkarız
    Mehmet Ali KAPANCI benim dedenin adi
    ama sen tanimazsin ben bile goremedim 30 seneden fazla olmuş öleli Bayramiç te çok tarla varmış zamaninda ama yemişler ssatıp satıp
    Şimdiye dursaydi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lapseki Çardak

Belki tanıdık çıkarız
    Mehmet Ali KAPANCI benim dedenin adi
    ama sen tanimazsin ben bile goremedim 30 seneden fazla olmuş öleli Bayramiç te çok tarla varmış zamaninda ama yemişler ssatıp satıp
    Şimdiye dursaydi

Belki bnm dedem senin dedeni biliodur.Bizimde ezine ve bayramic yuzlerce donum tarla vardi.amcam sonradan batirdi.biz bayramicin en buyuk otobuscusuyduk bir zaman

• Geyiklide yazlığımız var kendimı bildım bileli her yaz gideriz eğer sakin bir yaz tatıli istıyorsanız bızım ordakı yazlıklara bakın denıze 200 m denizi súper bozcáda ıskelesıne 15 dk arabayla ormanın ıcınde ama hep emeklıler var yazın torunları fln gelıyor oyle bıraz kalabalıklasıyor. adres geyıklı kumburun koyu taskapı yazlık evlerı ustekı arkasın dedıgı yer hantepedır bozcádanın arkasında ayazma var bence turkıyedekı en guzel denızdır

• gripfaber G kullanıcısına yanıt
    oralarda yazlık fiyatlarından haberin var mı hocam 3+1 100 metre kare civarı

• 80-100 bin arası olması lazım

• Ben de çanakkale ezineliyim. Geyikli yeni iskele tarafındaki yazlıklara dikkat edin. Bazılarının temeli sağlam değil. Kışın yağmurda falan su alıyor. Bakarken temelinin iyi yapılıp yapılmadığını araştırın. Behramkale (assos) tarafları da güzeldir ama şimdi hatırlamıyorum küçükken gitmiştim. Bir de yeniköy var kumburun taraflarında bir araştırın isterseniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.