Şimdi Ara

Çanakkale ezine ve Çanakkale civarı hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ezine geyikli tavaklı civarlarından yazlık bakıyoruz ancak oralar nasıldir pek bilgimiz yok bu hafta sonu gidip bir kac yer gorecez ama koca bir yaz gecirmek yada orada yasamak gibi olmaz. aramızda orada oturan veya orada yazın zaman geçirmiş arkadaşlardan genel bilgi-tavsiyeler bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecen gün netten öylesine bakmistim bende yazliklara. Gittinizmi hafta sonu izlenimleri paylasirsaniz iyi olurdu.

• kugutex kullanıcısına yanıt
    Taş tepeden girdik Kösedereye kadar. tarayarak gittik ama kendimize uygun (80-90 bin) birnyer bulamadik bizim aradığımız yazlik 3+1 ve kendisine aitmufakta olsa bir bahçesi olan bir yerdi aman 100 binden aşağı öyle bir yer yok 90-100 site içinde güzel evler var ama onlards. çok bitişik yapılmış evler tercihimiz olmadığı için onlarda işimize yaramadi

• Tesadüfen yazınızı okudum...Bu mevsim yazlık satın alınmaz...Kimse temiz güzel oturulacak durumda evini satmaz.Oturmayanlar ise aylık 1500 liradan kiraya veriyorlar....Satanlar temiz, masrafsız evlere şişkin fiyat çekiyorlar..Beğendiğiniz bölgeden aylık bir yazlık kiralayıp çevreyi kontrol edin...Kesin karar verince .Ekim , kasım, aralık , ocak, şubat gibi...Sah. Com dan bölge veya şehir belirterek arayınız..Yaz ve kış arasında . En az 10.000 Lira fark ediyor...Para sizin...Karar sizin.. Kolay gelsin.. EK... Çok ucuz olanlar ya dağın başında can ve mal güvenliği 0 olan yerlerde. Asla gidilmez..... Sahilde kalabalık sitelerde olup çok ucuz satılanlar ise harabe halde normal hale gelmesi epeyce masraf isteyen evler..Çok çok ucuz olsun yerine OTURULACAK DURUMDA OLSUN... kriterine dikkat edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Temmuz 2014; 2:47:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.