Şimdi Ara

Çanakkale için internet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çanakkale'de fiber internet nasıl arkadaşlar? Evin içine kadar fiber kablo geliyor fakat yüksek hızları alabilir miyim emin değilim. 200mbps ya da üstü hızları düşünüyorum ama hangi sağlayıcı düzgün verebilir bilgisi olan var mı ? TTnet 1000mbps verebiliyor mu kullanan var mı? tüm internet servis sağlayıcı önerinerilerine açığım. Çanakkale için internet önerisi 

• FreaKyy F kullanıcısına yanıt
    Altyapı sorgulama siteleri yardımcı olacaktır bu sorularınıza.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet cogunu kontrol ettim

Netspeed: 200mbps

Turknet: 100mbps

Millenicom: 100mbps

Comnet: 1000mbps vereceğini iddia ediyor.

Superonline'in fiber altyapisi bulunmuyor.

TTnet: fiber altyapiniz var diyo ve 1000mbps paket sunuyor ama 1000 verebileceginden emin degilim cunku yuksek paketler satip o hizmeti veremediklerini cok okudum.

1000'e yakın alabilen arkadaşlar varsa hemen ona geçebilirim.

• FreaKyy F kullanıcısına yanıt

Turk telekom fiber kim diyor veremiyor diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 1 Ocak 2024; 16:2:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigaspeed'e bakabilirsin 1000 lik tarife var.

@RedMinner

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Hocam beni etiketlemişsin 😜😜

Gigaspeed Ben kullanıyorum 950 civarı geliyor

Ama test için geçtim tekrar 100 e düşürdüm 1000 macerası başladı ve bitti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RedMinner kullanıcısına yanıt

1000 lik testin resmi varsa at hocam.

Forumda buldum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Resmi büyüt hocam; görsünler.Çanakkale için internet önerisi 

• Binanızda FTTH var ise 1000 megabit paketine başvurabilirsiniz. Bölgesel kapasite uygunluğu var ise talebiniz gerçekleşecektir. Bölgesel kapasite uygunluğu yok ise size bir alt paketi önerirler örneğin 500 gibi. Bu bilgileri teyit etmek için de başvuru yapmalısınız onlar sizi arayıp bilgi veriyorlar.

çerez gibi geliyor artık upload verse 500 mbps upload site kuracam Çanakkale için internet önerisi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 2 Ocak 2024; 1:19:52 >

speed test'De kayıp oluyor 970 mbps gördüğü halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 2 Ocak 2024; 1:18:7 >

• smart0201 kullanıcısına yanıt

Ne çerezi hocam; 103 aktarım bizimki 11. Senin ki Siirt fıstık benim ki tuzlu fıstık.Çanakkale için internet önerisi 

• Hocam bağlattınız mı interneti? Benimde alt yapım 1000mbp destekliyor ama Turknet 100 mbp veriyor o yüzden comnet ya da netspeed düşünüyorum.

Düşündüğüm paketler Comnette 500 mbp 500tl, Netspeedte 200 mbp 500tl.

Comnet çok mantıklı duruyor ama Çanakkale merkezde performansı nasıl hiç bilmiyorum.

Eğer başka kullanan varsa tecrübelerini paylaşırsa çok iyi olur.

• İkisi arasında kalıp aylık olarak comnet bağlattım hızı daha yüksek diye. Şuan 540 download a 45 upload alıyorum Atatürk Caddesinde oturuyorum.

Şuanlık firmayla alakalı bir sıkıntı olmadı. Olursa da güncellerim. Sadece los kırmızı yanıp sönüyordu o da fiber kablosundanmış. İlkinde comnete destek talebi açtığımda hemen TT ekibi yönlendirip daha sonra comnetten arayıp sorunun nasıl çözdüklerini ve neyden kaynaklandığını sordular. Açıkçası internetteki olumsuz yorumlardan sonra bende şaşırdım.

Bağlatmak isteyen arkadaşlar varsa tavsiye ederim en azından bir ay denersiniz davet kodum CMT536KUY

• Freplex F kullanıcısına yanıt

Peki Çanakkale icin Ezine, Lapseki veya Gelibolu gibi ilçelerde durum nasıl biliyor musunuz? Tekrar Canakkale'ye dönme durumum var ama neresi olacağı da belli degil, o zamanlar merkezde bile duzgun internet yoktu simdi merkezde sıkıntı yok galiba ama ilceleri ne oldu internet konusunda altyapi degisti mi hic bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.