evet crytek yapımcılarına burdan sesleniyorum bende öyle garip garip yaratıkları öldürceğimize türk olup ingiliz askerlerini öldürdüğümüz bir oyun yapsınlarda coşalım,MUSTAFA KEMAL'İN komutasında ki bir asker olarak çepheden cepheye koşalım
cevat yapar takmayın kafanıza
cevat yerli , crytek 2 motoru için yeni bir askeri simulasyon oyununda kullanılacağını söylemiş, aksiyon ya da medieval 2 gibi bir strateji oyununda böyle bir oyun olsa harika olurdu, özellikle senaryosu gerçek olaylara dayanan ama bunu destekleyecek firma olur mu tartışılır.
yaptırmazlarki
Yaparsan kendin yaparsın kalkıp senin sulara gömdüğün adamlar bunu sana yapmaz... Birde bu crytek e gelince alman firması olarak geçiyor yani tamamı Türk adam gibi bir oyun hala yok... Alem fezaya ulaştı
quote:
Orjinalden alıntı: manhack
burdan Cevat abiye sesleniyorum eğer beni duyuyorsan şu işe bi al at abi yaaa sen yaparsın bilirim ben....
evet o kadar orjinal dvd dini aldılar
Zaten yapsalarda biz karşı ülkeden oluruz yani oynayacak adamı Türk yapmazlar
Ne manyak olurdu.
Varya böyle bir oyun yapılsın ama grafik ve atmosfer kalitesi güncel oyunlara yakın olması lazım o zaman süper olur.
cidden güzel olurdu Osmanlı devletinin oyunu olsa Fatih olup İstanbulu kuşat Yavuz olup Mısırı al
Atatürkle beraber Çanakkalede savaş
quote:
Osmanlı devletinin oyunu olsa Fatih olup İstanbulu kuşat Yavuz olup Mısırı al
budur
ama Az bi kısmını medievalda yapabilrsiniz
Kesinlikle yapılması gerken bir oyun... Cod bu konuda ciddi bir başarı sağladı ama sıkı bir intro ara videolar ve arkadaşların dediği gibi uygun atmosferle bu oyun 1 numara olur...
BENCE OLMAZ BILMEM GORDUNUZMU KOMANDO ADINDA BI TURK OYUINU VAR BU OYUN AYNI SUPER MARIO GIBI DAHADA KOTU DIYE BILIRIM BUNDAN SONRA DAHADA NE BEKLERIM KI.......
yabancılar yaparsa kendilerini haklı gösterirler, sanki biz çanakkaleyi işgal etmişiz de onlar savunuyorlar gibi gösterirler. Özellikle avrupalıların bize karşı kuyruk acıları var. Bu yüzden AB kapılarında sürünüyoruz.
Keşke böyle bir oyun çıksa da hayatımda hiç orijinal oyun almadım demesem
Şaka bir yana gerçekten çok güzel olurdu,gavurlar yapsa da olayı ve atmosferi çarpıtarak yapar..Gerçi zafer arasalar bile bulamazlar Çanakkale'de... Ama oyundan önce şöyle güzel bir film çok iyi olur.Vizyona giren saçma sapan korku filmleriyle(aslında komedi) uğraşacaklarına tarihimize biraz önem verip bu konuda çalışsalar eminim ki güzel yapımlar çıkar ortaya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme