Şimdi Ara

Canavar geldi: EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 ilk izlenimler (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evga'nın kartı çok güzel ama Asus ROG STRIX Nvidia GeForce GTX 1080 Ti 11GB OC 352Bit'i tavsiye ederim herkese.

3 haftadır kullanıyorum. Çok memnunum.

Asus dememin sebebi ise Evga'ya göre coil whine sorununun çok daha az denk gelmesi.

Tabii ki her kartta coil whine çıkabilir ve bu bir sorun değil ama Evga'nın son zamanlardaki coil whine vakalarındaki artış beni Asus'a yönlendirdi.
  • Gönül Asus isterdi fakat hem arada 100 $CAD fark var hem de uluslararası garanti meselesi var.
  • ankaland kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lundy

Gönül Asus isterdi fakat hem arada 100 $CAD fark var hem de uluslararası garanti meselesi var.

Tabii ki işin ekonomik boyutu çok önemli. 100$ azımsanacak bir rakam değil. Ayrıca EVGA'nın iade ve değişim politikası herkese örnek olacak cinsten. Hiç sorun çıkartmıyorlar.
  • Aynen öyle hocam arkadaşımın getireceği 8 parça ürün var, ekran kartı ve güç kaynağı EVGA, ram, su soğutucu ve fanlar Corsair. Maksat sıkıntı yaşamayalım.
  • Lundy kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman canavarınız :) Güle güle kullanın.
  • Çok teşekkürler bi elimize ulaşsın da sağ salim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.E.B Sup

Bf1 4k ultrada multide rx480 60 kareyi yakalayabiliyormu herhango bir haritada veya 4k ultra gta5 60 kare yakalayabiliyormu ayarlari kismadan ? Yakaliyorsa ben 1080ti yi bosuna almisim...

480 4k kartı.
    580 5k kartı.
    Paralel evrende ama.
  • HBM2 ram teknolojisi neden gelmedi kasım ayı gibi çıkarırlar düşüncem..

almak mantıklı değil.. Şuan için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 27 Mayıs 2017; 1:26:17 >
  • Arkadaşlar elimde 2 aydır kapalı kutu bekleyen gtx 1070 superclocked var. Elden çıkarmayı düşünüyorum. Şu an amazon.co.uk'da ödeme beklettiğim evga gtx 1080 ftw2 var. Yaklaşık 2390 TL'ye geliyor. Almalı mıyım. Türkiye'de en ucuz Gtx 1080 Evga ftw olan yaklaşık 2800-2900 civarı. Teşekkürler...
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Elinizde 1070 varsa ekstra masraf yapıp 1080 almanıza hiç gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lundy

Elinizde 1070 varsa ekstra masraf yapıp 1080 almanıza hiç gerek yok.

2k monitörde ultra ayarlarda hiçbir ayarı kısmadan en az 60 fps oyun oynatabilme rahatlığı açısından sormuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Bunu kimi oyunlarda bırakın 1080'i, 1080TI bile yapamıyor henüz malesef. Oynadığınız oyunlara göre karar vermelisiniz.
  • evga mı diyor evigea mı diyor evidia mı diyor anlaşılmıyor ki.
  • Bu FTW 3 Türkiye'ye ne zaman gelecek mağazalara bilgisi olan var mı?
  • artık oyun kartlarının cuda çekirdek performansını render alırken herkes kullanıyor eğer bu konuda bir karşılaştırma yaparsanız çok iyi olur mesela

Octane 3 Render benchmarkhttps://render.otoy.com/octanebench/

Blender BMW27 sahnesini cuda ile render almahttps://blenderartists.org/forum/showthread.php?239480-2-7x-Cycles-benchmark-(Updated-BMW)&s=4db61fd30a1351a139ba09ec9f684657

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

Bu FTW 3 Türkiye'ye ne zaman gelecek mağazalara bilgisi olan var mı?

aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum açıkcası özellikle vatan bilgisayara falan gelecek mi
  • Terminator T-800
    Kartla ilgili bilgiler için teşekkürler eline sağlık.Malesef ki uzun zamandır pcim yok yeni topladım ve bilgim adımlamaya başlayan bebek gibi , ekran kartım hariç her ürünüm 0 fakat kartım 2.el olup 29.06.2020 de garantisi biteceği için tedirginim ,evga gtx 1080 ti ftw3 kullanıyorum.Cod warzone yüksek ayarlar 2k veya 1080p de fps fark etmeksizin sıcaklık auto fan ayarlarında 64-72 derece arası gidip geliyor oc vs yapıldı mı ayarlımı bilmiyorum eski sahibi yapmadım standart kullandım demişti.Bugün 72-73 derece gördü uygulamasını indirip 60 derece olunca %80 performansta 3 fanı çalıştırmasını ayarladım şuan 61-62 derece geçmiyor kart fakat biliyorsunuz ki bayağa ses çıkarıyor düşünceniz nelerdir herkes paylaşırsa şok memnun olurum ona göre kartı servise yollayacağım

NOT : Sahibi kartı garantiye yollamış Isınma fps düşmesi kasma problemlerinden ötürü Ocak ayında termal macun yenilemesi yapılıp padler değiştirilmiş 65 derece geçmiyordu demişti bende şuan geçiyor

Sistemim
    Ryzen 7 3700x (stok fan)
    Evga gtx 1080 ti ftw3
    Gskill teidend z neo 16x2 3600mhz
    Asus rog strix x570-f
    Samsung 970 evo plus 1tb 3500-3000 o/yCanavar geldi: EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 ilk izlenimler
    Fps 850w gold plusCanavar geldi: EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 ilk izlenimler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.